ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Πότε αναζητάμε έναν «Ειδικό»;

Στις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μας!  Στις πιο δύσκολες!  Στις πιο σημαντικές!

Έναν «Ειδικό» γιατρό, δικηγόρο, λογιστή…Να βοηθήσει, να συμβουλεύσει, να είναι κοντά μας, να προσφέρει επιλογές, να πράξει.  Για το καλό μας, για το συμφέρον μας. Για να προφυλάξει την υγεία μας, τα οικονομικά μας, το βιοτικό μας επίπεδο.

Τι προσφέρει ένας «Ειδικός»  στον Ασφαλιστικό Κλάδο;

Ακριβώς τα ίδια και όλα αυτά μαζί . Μας βοηθάει να σχεδιάσουμε τον τρόπο που  θα είμαστε  οικονομικά ασφαλείς. Με την γνώση, την εξειδίκευση , τις μεθόδους και τα μέσα που διαθέτει. Για να μην   διαταραχθεί ποτέ η ισορροπία της ζωής μας , και όσων αγαπάμε, οτιδήποτε και εάν συμβεί.

Πότε αναζητάμε έναν «Ειδικό»  στον Ασφαλιστικό Κλάδο;

Δυστυχώς στην Ελλάδα σε αντίθεση με το εξωτερικό, η ασφαλιστική παιδεία είναι μικρή και ο οικονομικός αναλφαβητισμός μεγάλος. Πιθανότατα θα  μας αναζητήσει εκείνος πρώτος. Συνήθως εμείς τον αναζητάμε όταν ήδη έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. ΄Η αν το πρόβλημα συμβεί σε κάποιον κοντινό μας άνθρωπο και μας συγκλονίσει. Ένα μικρότερο ποσοστό , που ευτυχώς συνεχώς  μεγαλώνει, θεωρεί αυτονόητο ότι έγκαιρα θα κάνει ότι περνάει από το δικό του χέρι ώστε να αποφύγει αυτός ή η οικογένειά του ένα οικονομικό πλήγμα. Ή ότι θα φροντίσει από νωρίς να έχει τα χρήματα για τις σπουδές των παιδιών, την σύνταξη ή τις επιθυμίες του , όταν χρειαστεί.

Πως καταλαβαίνουμε ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που θα ξεχώριζαν κάποιον επαγγελματία από τους υπόλοιπους, ώστε να τον αξιολογήσουμε ως Ειδικό;

Μάλλον με τον ίδιο τρόπο που θα αξιολογούσαμε ως ειδικό έναν γιατρό ή έναν δικηγόρο.

  • Πραγματοποιεί σωστή και ολοκληρωμένη ασφαλιστική και οικονομική μελέτη αναγκών. Οι σωστές ερωτήσεις οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις. Ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα χρήματα, στον σωστό χρόνο, όταν χρειαστούν.
  • Εξετάζει το σύνολο των περιπτώσεων που μπορούν να διαταράξουν την οικονομική ισορροπία, και όχι 1-2 περιπτώσεις που ενδεχομένως προκαλέσουν οικονομικό πρόβλημα .
  • Έχει την δυνατότητα να προσφέρει συμβουλές και λύσεις σε όλους τους κλάδους αναγκών (Προστασία Εισοδήματος από Ανικανότητα , Εξασφάλιση σύνταξης , σπουδές παιδιών, Εξασφάλιση οικογένειας από Απώλεια Ζωής, Δυνατότητα ιδιωτικής Νοσοκομειακής Κάλυψης, Προστασία Περιουσίας, Διαχείριση και Δημιουργία Αποθέματος, Αστική Επαγγελματική Ευθύνη, Προστασία Επιχείρησης και Υπαλλήλων κ.ο.κ.)]
  • Έχει γνώση, εμπειρία , και ήθος να εξηγήσει και τα ψιλά γράμματα
  • Δίνει δυνατότητα επιλογής από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες και όχι μία, για να μπορεί να δώσει την καλύτερη λύση και όχι την μοναδική που διαθέτει.
  • Είναι η βασική του απασχόληση και όχι συμπληρωματική (Τραπεζικός υπάλληλος, δεύτερη εργασία κ.ο.κ)
  • Εξυπηρετεί οποιαδήποτε στιγμή ,δίνει τις κατάλληλες συμβουλές την ώρα της αποζημίωσης για την προστασία μας και το συμφέρον μας.
  • Βρίσκεται κοντά μας σε ετήσια βάση για υπενθύμιση αλλά και ένταξη των υφιστάμενων παροχών μας, σε μια νέα επικαιροποιημένη μελέτη, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα νέα δεδομένα της ζωής μας και -ενδεχομένως- τη νέα μας οπτική απέναντι σε ζητήματα οικονομικής προστασίας.

Ο «Ειδικός» στον ασφαλιστικό κλάδο είναι μία σωσίβια λέμβος για τη ζωή μας.         Πόσο μεγάλο προνόμιο να τον έχουμε δίπλα μας!  Πόση ικανοποίηση μπορούμε να  νιώθουμε  για όσα έχουμε φροντίσει για εμάς και την οικογένειά μας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε ως «Ειδικούς», για να σχεδιάσουμε μαζί τη ζωή σας με μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία!

Το άρθρο συντάχθηκε από τους Κατσίλη Χριστίνα & Μάμμο Σωτήρη.

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply