ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Το μηνιαίο μας εισόδημα, ανεξάρτητα από το ύψος του, αποτελεί το βασικό στήριγμα του βιοτικού μας επιπέδου και είναι απολύτως αναγκαίο για την αξιοπρεπή μας διαβίωση και την εξασφάλιση της οικονομικής μας ισορροπίας.

Δυστυχώς, υπάρχουν απρόοπτα γεγονότα στη ζωή μας που καθορίζουν την πορεία του εισοδήματός μας. Όπως, μια ασθένεια ή ένα ατύχημα που θα γίνει η αιτία να απέχουμε για ένα μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα από την εργασία μας. Το γεγονός αυτό θα επιφέρει οικονομικές επιπτώσεις και θα διαταράξει την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς μας, τόσο την δική μας όσο και της οικογένειάς μας.

Σε αυτή την περίπτωση ερχόμαστε να δώσουμε τη λύση είτε αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, είτε μισθωτούς με ένα ποσό αποζημίωσης, το οποίο θα επαρκεί για να καλυφθούν τα πάγια και προσωπικά μηνιαία έξοδα. Σε μια τέτοια λύση, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε πόσες μέρες από την ημερομηνία που θα συμβεί το γεγονός ( ασθένεια ή ατύχημα) θα ξεκινήσετε να εισπράττετε το ποσό της παροχής και να καθορίζετε το ύψος της βάσει του εισοδήματός σας (μέγιστη διάρκεια καταβολής 24 μήνες).

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε από σήμερα να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις σε μια δύσκολη περίοδο που σηματοδοτείται από την απώλεια του εισοδήματός σας.  Επιπλέον είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η δαπάνη για την απόκτηση της συγκεκριμένης κάλυψης από τους ελεύθερους επαγγελματίες θα μπορούσε να αναγνωριστεί  φορολογικά ως ένα επαγγελματικό έξοδο, καθώς στηρίζει οικονομικά την βιωσιμότητα της επιχείρησης στην δύσκολη αυτή περίοδο, μειώνοντας το τελικό κόστος απόκτησής της.

Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας πράκτορα για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την καλύτερη λύση για την οικονομική σας θωράκιση σε στιγμές που προσωρινά δεν θα μπορείτε να εργασθείτε.

Το άρθρο συντάχθηκε από τους Μπαλίνη Λιλα &  Πατσαβό Χρήστο

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply