ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Πιθανώς γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα  ή , παρότι εργάζονται , αναζητούν την επόμενη επιλογή τους  είτε λόγω δυσαρέσκειας από το περιβάλλον εργασίας τους , είτε από τις αποδοχές ,είτε από τις προοπτικές εξέλιξης .

Το «παρεξηγημένο» επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα, θεωρείται πλέον από τις καλύτερες επιλογές για κάποιον που επιθυμεί να επιλέξει μία καριέρα με άριστες προοπτικές εξέλιξης.

Εάν κάποιος/α ειδικά σήμερα έχει την όρεξη, την υπομονή αλλά και τη διάθεση να  δημιουργήσει μία καριέρα στην ασφαλιστική βιομηχανία, σε ένα περιβάλλον που να του προσφέρει ασφάλεια και προοπτική τότε σήμερα ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή.

Η Life Plan δεν είναι απλά ένα πρακτορείο ασφαλειών. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και ως Affiliate μέλος της Limra, της οποίας τηρεί πιστά τα μοντέλα της, είναι ίσως από τις ελάχιστες εταιρείες ανεξάρτητης διαμεσολάβησης, στην οποία παρέχεται εκπαίδευση στη δομή ενός ασφαλιστικού agency. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι διαφοροποιείται ιδιαίτερα με τα «μετρήσιμα» ποιοτικά χαρακτηριστικά της και των συνεργατών της, αλλά κυρίως απέναντι στη συνολική προστασία που παρέχει στους πελάτες της.

Η ποιότητα, το ήθος,  η πολυετής εμπειρία του ιδρυτή της κ. Γαβαλάκη και των στελεχών της, καθώς και αξίες της ασφάλισης συνθέτουν τον χαρακτήρα και το όραμα της εταιρείας από το 2010.

Πιο συγκεκριμένα η Life Plan παρέχει :

  • Ικανοποιητικές αμοιβές με συνδυασμό bonuses και επιπλέον παροχών
  • Συνεχή εκπαίδευση, επιμόρφωση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου
  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Πλήρη διοικητική & μηχανογραφική υποστήριξη
  • Άμεση και συνεχή υποστήριξη management
  • Προοπτικές εξέλιξης σε βαθμό συντονιστή ομάδας

Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για να προσφέρετε αυτή την δυνατότητα σε οποίον αναζητεί μια ελεύθερη εργασία με πολλές προοπτικές ανάπτυξης, εξέλιξης, επαγγελματικής αποκατάστασης και καταξίωσης .

Ειλικρινά αξίζει !!!

https://career.lifeplan.gr

Το άρθρο συντάχθηκε από του Μίλτο Σιαμήτρο & Βασίλη Λέφα

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply