ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Πολλές φορές μέσα στον χρόνο, αναρωτιόμαστε   τι δώρο να κάνουμε σε αυτούς που αγαπάμε. Κάθε Χριστούγεννα, σε κάθε ονομαστική γιορτή ή γενέθλια, επαγγελματική ή σχολική επιτυχία ή άλλη ειδική περίσταση. Ακόμα και σαν επιβράβευση στον εαυτό μας για όσα έχουμε πετύχει. Συνήθως καταλήγουμε σε υλικά αγαθά, ρούχα , παπούτσια, παιχνίδια ή είδη πολυτελείας.

Υπάρχει όμως και μία ενδιαφέρουσα και ανεκτίμητης αξίας, εναλλακτική επιλογή. Ένα δώρο μοναδικό! Διαφορετικό! Μία υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει προστασία, φροντίδα, αξιοπρέπεια, ευημερία, στήριξη, αισιοδοξία, πρόληψη, ποιότητα ζωής, εξασφάλιση πραγματοποίησης στόχων και ονείρων! Ίσως και να αποτελεί ένα από τα υπέρτατα δείγματα αγάπης!

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής , υγείας, αποταμίευσης ή περιουσίας.

Για τα παιδιά , τα εγγόνια, τα βαφτιστήρια , τον σύντροφο, τους γονείς, εμάς τους ίδιους. Για όποιον αγαπάμε και θέλουμε να φροντίσουμε ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση, καλή ή κακή, το μέλλον  να είναι οικονομικά  εξασφαλισμένο. Γιατί;

  • Γιατί ένα αποταμιευτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, εξασφαλίζει, τα αναγκαία χρήματα για τις σπουδές, το πρώτο αυτοκίνητο ή την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών όταν μεγαλώσουν. Ακόμα θα μπορούσε να είναι  το απαραίτητο συμπλήρωμα για την σύνταξη, τα γηρατειά μας, ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς και να μην επιβαρύνουμε τα παιδιά μας.
  • Γιατί ένα νοσοκομειακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή επίδομα σοβαρών ασθενειών, προσφέρει τη δυνατότητα ποιοτικών επιλογών και δεν στερεί οικονομικούς πόρους από αυτούς που αγαπάμε, αν ξαφνικά η κατάσταση υγείας κάποιου μεταβληθεί.
  • Γιατί ένα συμβόλαιο περιουσίας ή επιχείρησης, καλύπτει οικονομικά οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από  απρόβλεπτο γεγονός (φωτιά, σεισμός, κλοπή , καιρικά φαινόμενα, αστική ευθύνη),  στο σπίτι, στο εξοχικό, στο αυτοκίνητο ή στην επαγγελματική μας δραστηριότητα.
  • Γιατί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προστασίας εισοδήματος ή ασφάλειας ζωής, εξασφαλίζει ότι σε ένα αρνητικό ενδεχόμενο, ανικανότητας για εργασία ή απώλειας ζωής, το εισόδημά μας δεν θα λείψει σε όσους στηρίζονται οικονομικά σε εμάς.

Με την πράξη αυτή, ασφαλιστικής παιδείας, δίνουμε το καλό παράδειγμα στους μικρότερους. Σωστού σχεδιασμού και εξασφάλισης στόχων, σε οποιοδήποτε καλό ή κακό σενάριο της ζωής. Με την αξία του δώρου σημαντικά μεγαλύτερη, (αποζημίωση ή  συσσωρευμένο τελικό κεφάλαιο μίας συστηματικής  επένδυσης), από την αξία της αγοράς του συμβολαίου.

Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από το να κάθεσαι απέναντι σε αυτόν που αγαπάς και να λες « Πάντα ήθελα το καλύτερο για σένα. Και  φρόντισα να το έχεις, ότι και να συμβεί!»…

Καλές Γιορτές!

Το άρθρο συντάχθηκε από τις  Κατσίλη Χριστίνα & Κορομηλά Κέλλυ.

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply