ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Διανύουμε μία εποχή που όλα μπορούν να γίνουν με ένα κλικ.

Η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας και η ραγδαία εξάπλωση της χρήσης των πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών δεδομένων επιτρέπουν στον καθένα να πραγματοποιεί αγορές, να πληρώνει λογαριασμούς και να επικοινωνεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι online αγορές, η χρήση web banking, οι συναλλαγές στο διαδίκτυο , η επικοινωνία με  emails και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η νέα καθημερινότητα.

Μία αναπόφευκτη συνέπεια της εξέλιξης αυτή είναι η εμφάνιση του ηλεκτρονικού και διαδικτυακού εγκλήματος, το οποίο λαμβάνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις, τόσο σε συχνότητα, όσο και σε σοβαρότητα και δεν αφορά μόνο επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και ιδιώτες.  Όσο προσεκτικός και εάν είναι ο καθένας από εμάς, μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος.  Οι κυβερνοεπιθέσεις (cyber attacks) μπορούν να συμβούν στον καθένα.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα οφέλη και τις δυνατότητες της τεχνολογίας και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε ασφαλείς απέναντι στους αόρατους κινδύνους του διαδικτύου, πέρα από την τήρηση ,των προτεινόμενων από τους ειδικούς, μέτρων ασφαλείας;

Αποκτώντας ασφάλιση με μια ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε περιστατικό cyber attack, αποκτάτε παροχές όπως :

  • Για τις online πληρωμές σας

Αποζημιώνεστε για πληρωμές που έγιναν χωρίς την έγκρισή σας online από τον λογαριασμό ή τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας.

  • Για τις online αγορές σας

Αποζημιώνεστε εάν δεν παραλάβετε μια παραγγελία που κάνετε online ή εάν κάποιο προϊόν της είναι ελαττωματικό.

  • Για κλοπή της ψηφιακής ταυτότητάς σας

Έχετε υποστήριξη εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο email ή τους λογαριασμούς σας στα social media και κάνει ενέργειες εκ μέρους σας.

  • Για την  τεχνική υποστήριξή σας

Ανάκτηση email ή  λογαριασμών σας στα social media που επηρεάστηκαν και Αλλαγή κωδικών σύνδεσης

  • Για την  νομική προστασία σας

Κάλυψη  αμοιβής  δικηγόρου για σύνταξη καταγγελίας ή αναφοράς στις αρμόδιες αρχές , νομικές συμβουλές, εξωδικαστικές νομικές ενέργειες κοκ.

Μπορείτε λοιπόν να έχετε αποζημίωση για online πληρωμές που έγιναν χωρίς την έγκρισή σας και για αγορές από e-shop που δεν σας παραδόθηκαν ποτέ; Να έχετε υποστήριξη εάν κάποιος αποκτήσει παράνομα πρόσβαση στο email ή τους λογαριασμούς σας στα social media;

ΝΑΙ. Με 30€ περίπου τον χρόνο!

Το άρθρο συντάχθηκε από τους Αρσένη Ειρήνη & Κατσίλη Χριστίνα

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply