ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Σημαντική επιθυμία των περισσότερων ασφαλισμένων είναι να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες και όχι κάποιον που θα τους θυμάται μόνο όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής των ασφαλίστρων.

Ο ασφαλιστικός σας πράκτορας, είναι ο επαγγελματίας που στο ξεκίνημα της συνεργασίας μαζί σας εκπόνησε μια ασφαλιστική μελέτη προκειμένου να καταγραφούν οι στιγμές που θα χρειαστείτε οικονομική υποστήριξη και σας πρότεινε τις ιδανικές λύσεις  για να καλυφθούν οι ανάγκες σας

Όσο σημαντική όμως είναι η πρώτη συνάντηση με έναν ασφαλιστικό πράκτορα και η απόφαση για αγορά ενός συμβολαίου, τόσο σημαντική είναι και η επαναλαμβανόμενη ετήσια συνάντηση μαζί του.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από αυτή τη συνάντηση είναι:

  • Υπενθύμιση καλύψεων για υπάρχουσες ανάγκες, όπως παροχές που δικαιούστε και με ποια διαδικάσία μπορείτε να κάνετε χρήση τους.
  • Επαναπροσδιορισμός ατομικών, οικογενειακών και επαγγελματικών αναγκών κάθε χρόνο προκειμένου να επιβεβαιώνεται η ορθότητα των επιλογών σας.
  • Πιθανή τροποποίηση καλύψεων με λύσεις προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και στις δυνατότητές σας σύμφωνα με τις αλλαγές που μπορεί να έχουν προκύψει στις ανάγκες σας.

Προγραμματίζοντας και υλοποιώντας  μαζί σας την ετήσια συνάντηση  με αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης & σεβασμού απέναντί σε εσάς και στο χρόνο που μας διαθέτετε , χτίζουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη στη συνεργασία μας.

Επιθυμία μας και ηθική μας υποχρέωσή είναι  να είμαστε οι άνθρωποι δίπλα σας για όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας.

 

Το άρθρο συντάχθηκε από τις Αρσένη Ειρήνη και Κουμουνδούρου Δήμητρα