ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Οικονομικές λύσεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης

By 26 Μαρτίου, 2018Blog, Newsletter

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας στις μέρες μας παρέχει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να μεταθέσουν τον οικονομικό κίνδυνο της αντιμετώπισης του κόστους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για το πιο μικρό μέχρι και το πιο σοβαρό σε μια Ασφαλιστική Εταιρία. Υπάρχουν, λοιπόν, οι περιπτώσεις  που θα θέλατε να νοιώσετε την ηρεμία ότι όλα είναι καλυμμένα, ακόμα και τα μικρότερα περιστατικά όπως η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, οι επισκέψεις σε ιατρούς ή η κάλυψη του κόστους μικροατυχημάτων.

Η απόκτηση ή η προσθήκη της πρωτοβάθμιας φροντίδας στο νοσοκομειακό σας πρόγραμμα είναι η λύση που θα σας δώσει πλήρη και ολοκληρωμένη προστασία χωρίς περιορισμούς και συμβιβασμούς ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου .

Πιο συγκεκριμένα:

  • Άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες διάγνωσης με χρήση σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων και ιατρικής τεχνολογίας.
  • Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, χωρίς χρονικούς περιορισμούς 24 ώρες.
  • Άμεση πρόσβαση,  χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, σε ιατρό κάθε ειδικότητας και σε μονάδα υγείας αποφεύγοντας την ταλαιπωρία που προκαλεί ένα δυσκίνητο και προβληματικό δημόσιο σύστημα υγείας.
  • Δυνατότητα απόκτησης της παροχής ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικής κατάστασης.

Όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης  σε προσιτό κόστος από 45 ευρώ ετησίως  – έχοντας προνομιακές τιμές  Δημοσίου –  έως 110 ευρώ ετησίως με κάλυψη  100% – με συνδυασμό του Δημόσιου Φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επικοινωνήστε με τον/την ασφαλιστικό σας σύμβουλο.