Στη πορεία της ζωής μας θέτουμε στόχους που απαιτούν σημαντική οικονομική δυνατότητα προκειμένου να τους υλοποιήσουμε, ενώ παράλληλα όταν φτάσει η περίοδος της συνταξιοδότησης, θα θέλουμε να διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό τη ποιότητα ζωής που είχαμε έξασφαλίσει έως τότε.

Στη Life Plan έχουμε σχεδιάσει για εσάς το Plan B που θα σας εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των στόχων σας κατά τη διάρκεια του εργασιακού σας βίου αλλά και το απαιτούμενο εισόδημα για αξιοπρεπή διαβίωση τη περίοδο της συνταξιοδότησης.

Αναλύουμε μαζί την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση, αναδεικνύοντας και καταγράφοντας τους πιθανούς μελλοντικούς αποταμιευτικόυς στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε την περίοδο του εργασιακού σας βίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν το επίπεδο ζωής που επιθυμείτε την περίοδο της συνταξιοδότησης αλλά και το προσδόκιμο ζωής, «οριοθετούμε» μαζί το συμπληρωματικό ποσό σύνταξης που χρειάζεστε.

Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο αποταμίευσης για την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων μελλοντικών σας στόχων.

Κάθε πλάνο, αποτυπώνει σε χρήματα τους μελλοντικούς σας στόχους και παρουσιάζει τον αποτελεσματικότερο τρόπο διαχείρισης των αποταμιεύσεων σας βάσει των δικών σας χαρακτηριστικών

Αποταμίευση

Ανάγκη

Υπάρχουν πολλοί στόχοι στη πορεία της ζωής μας που απαιτούν σημαντική οικονομική δυνατότητα, εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να τους υλοποιήσουμε.  Η απόκτηση κάποιου περιουσιακού στοιχείου όπως ένα σπίτι ή ένα εξοχικό, η πραγματοποίηση ενός ονείρου, αποτελούν στόχους που θα θέλατε να πετύχετε, αλλά απαιτούν σημαντικά χρηματικά ποσά .Επίσης η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε την ανεργία σε μεγάλη ηλικία, αποτελεί μια δύσκολη στιγμή που απαιτεί χρήματα για να ανταπεξέλθετε. Αν δεν προετοιμαστούμε για όλες αυτές τις στιγμές είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτούμε στην επίτευξη ή την αντιμετώπισή τους.

Λύση

Ο σχεδιασμός και η απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου, το οποίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μέσα στα χρόνια το απαιτούμενο κεφάλαιο για να προσφέρετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρα του αλλά και την οικονομική ασφάλεια για την αντιμετώπιση οικονομικών κινδύνων, αποτελεί την ιδανική λύση.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την καλύτερη λύση σταθερής, προγραμματισμένης και ανταποδοτικής αποταμίευσης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με ποσό αποταμίευσης που ταιριάζει στα οικονομικά σας και με χαρακτηριστικά αποταμιευτικού λογαριασμού ανάλογα των χαρακτηριστικών σας.

Συνταξιοδότηση

Ανάγκη

Όταν φτάσει η περίοδος της συνταξιοδότησης, θα θέλατε να μπορείτε να διατηρήσετε σε ικανοποιητικό βαθμό τη ποιότητα ζωής που έχετε συνηθίσει και ταυτόχρονα θα θέλατε να προσφέρετε στον εαυτό σας πράγματα που στερηθήκατε στα παραγωγικά σας χρόνια λόγω της έλλειψης χρόνου και των αυξημένων υποχρεώσεων. Το εισόδημα όμως που θα παρέχεται πλέον από το κρατικό φορέα, πιθανώς δεν θα είναι αρκετό ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης.

Λύση

Η απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου μέσω του οποίου άμεσα θα ξεκινήσετε να χτίζετε ένα κεφάλαιο που θα μπορείτε τη περίοδο της συνταξιοδότησης να το εισπράξετε είτε ως μηνιαίο εισόδημα, είτε ως εφάπαξ, θα σας εξασφαλίσει τις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης που σας αρμόζουν έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς. Όσο πιο νωρίς σχεδιάσετε και αποκτήσετε τη λύση, τόσο πιο αποτελεσματική και συμφέρουσα θα είναι.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη περίοδο της συνταξιοδότησή σας προτείνοντας λύσεις που ταιριάζουν στα οικονομικά σας, είτε μέσω μακροχρόνιας, προγραμματισμένης και ανταποδοτικής αποταμίευσης ,είτε μέσω της καταβολής εφάπαξ ποσού το οποίο θα θέλατε άμεσα ή στο μέλλον να μετατραπεί σε ισόβια εγγυημένη σύνταξη.