Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το εξ αναβολής 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής με θέμα ¨Because… Life Matters!¨, που διοργανώνει ανά 2ετία εναλλάξ σε Ελλάδα και Κύπρο η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA.

Η LIMRA αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό έρευνας και marketing στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από 800 μέλη σε περισσότερες από 87 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Life Plan ως affiliated member της LIMRA από το 2017 συμμετείχε στο συνέδριο τόσο με τη συμμετοχή και βράβευση των διακριθέντων ασφαλιστικών πρακτόρων όσο και με χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου του Δ. Γαβαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία μας η συμμετοχή της, ανάμεσα σε κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες Ελλάδος και Κύπρου, όντας η μόνη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η θεματολογία του Συνεδρίου επικεντρώθηκε στην Αξία της Ανθρώπινης Ζωής, λαμβάνοντας υπόψιν και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που έχουν αποκομιστεί από την πανδημία, όπως και των προκλήσεων που αυτή έχει δημιουργήσει.

Κατά τη διάρκειά του Συνεδρίου αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά, δίνοντας έμφαση στην αξία και την σημαντικότητα της Ζωής αλλά και το πώς πρέπει να αξιοποιήσει σήμερα ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος τις βιωματικές του εμπειρίες προκειμένου να διατηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εργασίες του.

Τέλος, οι βραβεύσεις αποτέλεσαν κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης καθώς οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που βραβεύτηκαν κατάφεραν να επιτύχουν την υπερκάλυψη στόχου πέραν του 150%.