Ο Καρκίνος αλλά και πολλές άλλες Σοβαρές Ασθένειες απαιτούν υψηλό οικονομικό κόστος για την αντιμετώπισή τους. Ταυτόχρονα επηρεάζουν την ικανότητά μας για εργασία, με αποτέλεσμα τη μείωση ή και το μηδενισμό του εισοδήματος.

Στη Life Plan έχουμε σχεδιάσει για εσάς το Plan B που σας εξασφαλίζει την απορρόφηση του κόστους θεραπείας και αποκατάστασης αλλά και την εγγυημένη αναπλήρωση του εισοδήματός σας.

Αναλύουμε την τρέχουσα οικονομική κατάστασή σας, τις πάγιες οικονομικές ανάγκες σας αλλά και τις βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες υποχρεώσεις σας.

Αναλύουμε τους σημαντικότερους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε (βάσει εισοδήματος, φύσεως επαγγέλματος, ηλικίας, οικογενειακού ιστορικού ασθενειών, κ.α) και σας παρουσιάζουμε τον «πίνακα ρίσκου», ο οποίος περιέχει τους σημαντικότερους κινδύνους για εσάς.

Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης των συγκεκριμένων κινδύνων.

Κάθε πλάνο, αποτυπώνει την επίδραση του κινδύνου σε χρήματα (κόστος που θα υποστείτε εάν το απρόοπτο συμβεί) και παρουσιάζει τον αποτελεσματικότερο τρόπο πρόληψης και προστασίας.

Έξοδα Υγείας

Ανάγκη

Την ώρα μιας πιθανής νοσηλείας θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα επιλογής της καλύτερης περίθαλψης στις καλύτερες συνθήκες. Τα προβλήματα που παρουσιάζει το Δημόσιο σύστημα υγείας, το ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό κόστος που έχουν σήμερα οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και η πιθανή αδυναμία να ανταπεξέλθετε σε αυτό μπορεί να σας στερήσουν  το αναφαίρετο δικαίωμα σε αξιοπρεπή περίθαλψη.

Λύση

H απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου, που θα καλύψει για λογαριασμό σας, το κόστος των εξετάσεων, των ιατρικών αμοιβών καθώς και το κόστος νοσηλείας σε νοσοκομεία της επιλογής σας σε όλο το κόσμο, θα σας παρέχει τη δυνατότητα να μείνετε προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και όχι στο οικονομικό κόστος που απαιτείται για την αντιμετώπισή του.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας ενημερώσει για τις επιλογές και τους συνδυασμούς παροχών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ανάλογα με τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και την οικονομική σας δυνατότητα, σχεδιάζοντας μαζί σας την ιδανική λύση.

Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Ανάγκη

Ο Καρκίνος όπως και άλλες σοβαρές παθήσεις μπορεί να σας φέρνουν αντιμέτωπους με, ιδιαίτερα υψηλού κόστους, παράπλευρα έξοδα αποκατάστασης, αποθεραπείας , ή βοηθημάτων που απαιτούνται για την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των συγκεκριμένων ασθενειών αλλά και της απαιτούμενης ποιότητας διαβίωσή σας.

Λύση

H απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου, που σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών θα σας καταβάλλει άμεσα ένα σημαντικό ποσό, θα σας εξασφαλίσει  την ηρεμία αλλά και την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να έχετε την απαιτούμενη ρευστότητα  για να διαχειριστείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα παράπλευρα, της νοσηλείας σας,  έξοδα που πιθανώς θα  προκύψουν.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας ενημερώσει για τις επιλογές επιδομάτων Σοβαρών Ασθενειών, ανάλογα με τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και την οικονομική σας δυνατότητα, σχεδιάζοντας μαζί σας την ιδανική λύση.

Προστασία Εισοδήματος

Ανάγκη

Η ομαλή οικονομική πορεία της ζωής μας στηρίζεται στο πολυτιμότερο οικονομικό αγαθό που διαθέτουμε, τη δυνατότητά μας να εργαζόμαστε και να παράγουμε χρήματα. Αν απρόσμενα, εξ αιτίας σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος χαθεί η δυνατότητά σας για εργασία, προσωρινά ή μόνιμα, θα αντιμετωπίσετε σημαντική οικονομική δυσκολία για να συνεχίσετε να καλύπτετε το κόστος ζωής που έχετε δημιουργήσει (έξοδα διαβίωσης, πιθανές υποχρεώσεις προς τρίτους).

Λύση

Η απόκτηση ενός «περιουσιακού στοιχείου» που θα ενεργοποιηθεί, στην περίπτωση που σοβαρή ασθένεια ή κάποιο ατύχημα σας καταστήσει ανίκανους για εργασία, προκειμένου να αναπληρώσει το χαμένο σας εισόδημα, προσωρινά ή μόνιμα, με τη καταβολή είτε μηνιαίου εισοδήματος, είτε εφάπαξ κεφαλαίου, σας παρέχει τη σιγουριά ότι θα μπορείτε, και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να φροντίσετε με αξιοπρέπεια τον εαυτό σας χωρίς να επιβαρύνετε οικονομικά άλλα μέλη της οικογένειας σας, παραμένοντας συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις σας .

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας βοηθήσει στο προσδιορισμό του ποσού αναπλήρωσης του εισοδήματος που χρειάζεστε και θα σας προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό παροχής – κόστους σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.