ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Με άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και με την θετική ενέργεια που την χαρακτηρίζει, η  Life Plan πραγματοποίησε, την ετήσια Τελετή Απονομής των βραβείων στους συνεργάτες της, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στον όμορφο χώρο «Φαληρικόν Art & Events», στο Μικρολίμανο, η Life Plan επιβράβευσε την προσπάθεια αλλά και τα ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα των συνεργατών της, για ακόμη μια χρονιά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φετινή εκδήλωση, είχε η ενότητα «Οι άνθρωποί μας συζητούν».  Οι βραβευθέντες αλλά και διακριθέντες συνεργάτες της εταιρείας συνομίλησαν ανταλλάσσοντας τις σκέψεις τους τόσο για τις δυσκολίες όσο και για τις ομορφιές του επαγγέλματός τους αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα μικρά μυστικά της επιτυχίας τους. Επίσης ξεχώρισαν και οι  απαντήσεις τους σε ερωτήσεις συναδέλφων τους οι οποίες δεν τους ήταν γνωστές εκ των προτέρων.

Όπως κάθε χρόνο, ο ιδρυτής της Life Plan, Δημήτρης Γαβαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους των ασφαλιστικών εταιρειών , το management team,  τους συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό για την ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης που διακρίνει τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2023 και τις στρατηγικές επιλογές του 2024. Στο επίκεντρο της παρουσίασης βρέθηκε η ανάπτυξη της μεθοδολογίας που ακολουθούν οι συνεργάτες της  Life Plan ώστε να επιτυγχάνουν ουσιαστική προσήλωση στις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις συνδυάζοντας την ανάγκη υψηλής και ποιοτικής παραγωγικότητας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και πιο αναλυτικά η φετινή Απονομή Βραβείων έχει ως εξής:

❖ Κλάρα Κατερίνα

1η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2023

1η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών Κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων 2023

2η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2023

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Μάμμος Σωτήρης

3ος  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2023

1ος  σε αριθμό νέων πελατών κλάδου Ζωής 2023

1ος  νέος συνεργάτης σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών (Βραβείο ‘Σταμάτης Συγγρός’)

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Κατσίλη Χριστίνα

2η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2023

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Κουκουλιάκου Φωτεινή

1η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2023

❖ Πανδή – Παλιού Κωνσταντίνα

3η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2023

❖ Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)

❖ Πατσαβός Χρήστος

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)

❖ Λέφας Βασίλης

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)

❖ Μιχαλόπουλος Ιωάννης

1ος   Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

❖ Καραγιάννης Ανδρέας

2ος  Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, από την Eurolife FFH οι Ν. Δελένδας, Γενικός  Διευθυντής  Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Ν. Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων, από την NN Hellas, οι Δ. Νοδάρος, Chief Sales Officer NN Hellas, Μ. Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, Α. Δένδης, Corporate Sales Manager  ο Β. Χατζηνικολής, Senior Account Executive Corporate Sales και ο Γ.Σταυρόπουλος Γεώργιος Independent Distribution Channel Sales Executive , από την  Generali οι Σ. Γουγούσης , Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού, ο Κ. Ρεμούνδος , Group Sales Manager και η Σ. Δήμου Account Executive Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, από την AIG η Σ. Μαράκη, Distribution Manager Consumer Lines και η Δ.Τσιμάρα Business Developer Manager, από την ΕΘΝΙΚΗ, ο Γ.Ζερβουδάκης, General Manager Sales & Marketing και ο Α. Μπάρδας , Director of Retail sales, από την INTERASCO, ο Κ. Αρβανίτης, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, από την  Interamerican ο Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού δικτύου του Ομίλου και ο Μ. Αγιασματζής Senior Account Manager, από την ΜΙΝΕΤΤΑ η Ν. Γιαννιού, General Sales Manager, και η Α. Γιαννακάκη , Sales Manager , από την ATRADIUS o Ν. Σακελλαρίου, Sales & Operations Director, από την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ο Χ. Τούλας Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δικτύου και τέλος από την ALLIANZ ο Κ. Χρονόπουλος, Sales Supervisor.

Συντακτική Ομάδα

Author Συντακτική Ομάδα

More posts by Συντακτική Ομάδα

Leave a Reply