ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Η Life Plan έβαλε πλώρη για μια All-Inclusive κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων, την οποία απήλαυσαν οι συνεργάτες της, στο φετινό ταξίδι επιβράβευσής τους.

Στο ταξίδι το οποίο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH, απο τις 20 έως τις 23 Μαΐου 2022, οι συνεργάτες της Life Plan κάλυψαν τον παραγωγικό στόχο που είχε τεθεί και ταξίδεψαν για 3 ημέρες στο όμορφο και μαγευτικό Αιγαίο, με το Celestyal Olympia, αποκομίζοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

To Celestyal Olympia με τους επτά ορόφους, την πληθώρα επιλογών διασκέδασης και χαλάρωσης σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και την φιλική του ομάδα προσέφερε μια ευχάριστη, αξέχαστη και συναρπαστική διαμονή στο πλοίο.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας οι συνεργάτες της Life Plan είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πανέμορφο νησί της Μυκόνου και να ξεναγηθούν στην παραθαλάσσια πόλη Κουσάντασι, η οποία αποτελεί την πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου. Επίσης, γνώρισαν την Πάτμο, το νησί της «Αποκάλυψης» και περιηγήθηκαν στα κατανυκτικά στενά της. Φτάνοντας στο Ηράκλειο της Κρήτης, επισκέφθηκαν το Παλάτι της Κνωσού, ενώ το ταξίδι ολοκληρώθηκε απολαμβάνοντας το μαγευτικό απόγευμα στην Σαντορίνη, κάνοντας βόλτα στα πανέμορφα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού.

Για 9η συνεχή χρονιά, η Life Plan, επιβράβευσε την παραγωγικότητα και την συνέπεια των συνεργατών της. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες του ταξιδιού:

Κλάρα Κατερίνα

Κουκουλιάκου Φωτεινή (Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων)

Παλιού Κωνσταντίνα

Λέφα Βασίλη

Κατσίλη Χριστίνα

Μιχαλόπουλο Γιάννη

Σιαμήτρος Μίλτος (Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων)

 

Στο ταξίδι συμμετείχε και το διοικητικό στέλεχος της εταιρίας Νούσια Σταυρούλα.

Την ομάδα των επιτυχόντων συνόδευσαν ο ιδιοκτήτης της Life Plan και Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Δημήτρης Γαβαλάκης και εκ μέρους της Eurolife FFH,  ο Διευθυντής Πωλήσεων, Νίκος Χουλιάρας.