ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή τους καθιερώθηκαν ως θεσμός τα Digital Finance Awards, που διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS, στις 23 Φεβρουαρίου στο Sofitel Athens Airport, αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα στην πορεία του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού Τομέα προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Σκοπός αυτών των βραβείων, είναι να συμβάλουν στη διαχρονική ανάδειξη και επιβράβευση των πρωτοπόρων έργων, αλλά και των καινοτόμων πρωτοβουλιών, στους ραγδαία αναπτυσσόμενους χώρους του Digital Banking και του Digital Insurance.

Ο ιδρυτής και CEO της Life Plan Insurance, Δημήτρης Γαβαλάκης είχε την τιμή να συμμετέχει ως Συντονιστής στο Πάνελ Θεσμικών Εκπροσώπων με θέμα Outlook of the Insurance Landscape and its Change Factors στα πλαίσια του 5th Virtual Insurtech 2021 με θέμα Customerfirst Insurance The techled Growth leap.

Ενώ σε κλίμα ιδιαίτερη χαράς βρέθηκε ο πρόεδρος, Δημήτρης Γαβαλάκης και άλλα μέλη καθώς η GAMA GLOBAL HELLAS βραβεύτηκε σαν Καινοτόμα Πλατφόρμα Ηγεσίας στα Digital Finance Awards 2022. Συγκεκριμένα, τονίσθηκε ότι το βραβείο ‘Pioneering Leadership Platform for the Financial & Insurance Services Industry’ ενθαρρύνει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για ακόμα περισσότερα πράγματα που προσφέρουν πρακτική αξία στα μέλη και ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή 5 Grand Awards για τις Digital Bank of the Year, Fintech of the Year, Digital Banking Provider of the Year και Digital Insurance Company of the Year και Insurtech of the Year.

Η πλήρης λίστα με τους βραβευμένους οργανισμούς έχει αναρτηθεί στο επίσημο site των βραβείων και βρίσκεται εδώ – https://www.digitalfinanceawards.gr/.