ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Στις παρυφές του μυθικού βουνού του Ολύμπου και την ιστορική Βεργίνα, μία από τις σημαντικές πόλεις του βασιλείου της αρχαίας Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το φετινό ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Life Plan.

Το ταξίδι υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH, στο διάστημα 08-11 Ιουλίου 2021. Για 8η συνεχή χρονιά οι συνεργάτες της Life Plan κάλυψαν τον παραγωγικό στόχο που είχε τεθεί και φέτος ταξίδεψαν για 4 ημέρες στην Πιερία, την κορυφή του «κόσμου».

Το πολυτελές συγκρότημα “Dion Palace Resort & Spa” που τους φιλοξένησε προσέφερε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα, σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον κάτω από τον μυθικό Όλυμπο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συνεργάτες της Life Plan είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την φημισμένη κωμόπολη της Βεργίνας και να ξεναγηθούν σε ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά μουσεία της Ελλάδας με πληθώρα θησαυρών όπως οι βασιλικοί τάφοι. Στη συνέχεια θαύμασαν το αρχαιολογικό πάρκο και μουσείο Δίον στις υπώρειες του Ολύμπου. Επίσης, υπέροχη ήταν η πεζοπορία στους εντυπωσιακούς καταρράκτες στο Ρέμα Ορλιά ανακαλύπτοντας την παραμυθένια ομορφιά του Ολύμπου. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιό Παντελεήμονα, με την γοητευτική φυσιογνωμία, ο οποίος φημίζεται για την τοπική κουζίνα και το ντόπιο κρασί του.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες του ταξιδιού:

Κλάρα Κατερίνα

Παλιού Κωνσταντίνα

Κουκουλιάκου Φωτεινή

Μιχαλόπουλο Γιάννη

Λέφα Βασίλη

Τριανταφυλλίδη Λάζαρο

Γιασσιά Γεωργία

Στο ταξίδι συμμετείχαν οι Συντονιστές της Life Plan, κος Γαβαλάκης Δημήτρης, κος Πετρίδης Γιώργος, κα Κουκουλιάκου Φωτεινή και το διοικητικό στέλεχος της εταιρίας Κρίκου Έλενα.

Το γκρουπ συνόδευσε εκ μέρους της Eurolife FFH,  ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Νίκος Δελένδας.

Το ταξίδι έκλεισε με το ραντεβού των συμμετεχόντων για τον προορισμό της επόμενης χρονιάς.

*Για την υλοποίηση του ταξιδιού τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από την πολιτεία.