ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Την νέα  εφαρμογή του Ε.Ε.Α. για κινητά τηλέφωνα, οποία παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με τον Νίκο Υποφάντη, την Κυριακή 6/10/2019.

To ΕΕΑ Mobile App έρχεται πολύ πιο κοντά στον επαγγελματία – μικρομεσαίο επιχειρηματία μέλος του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να έχει «το Επιμελητήριο στα χέρια του» ανά πάσα στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεται.Μέσω της εφαρμογής ,η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν ,  ο επαγγελματίας  και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας έχει  άμεση και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου ,  ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται για κάθε τι σημαντικό που αφορά την επιχείρηση του. Η εφαρμογή θα έχει επιπλέον την δυνατότητα να αποστέλλει ‘Ειδοποιήσεις’ για κρισιμα ζητήματα που αφορούν τον κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία , ή επαγγελματία , όπως για παράδειγμα μια νέα ρύθμιση κ.α

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και σε επιπλέον ενέργειες  του ΕΕΑ που αναμένεται να εφαρμοστούν  προς όφελος των μελών  , όπως για παράδειγμα, οι δωρεάν νομικές και φοροτεχνικές συμβουλές , οι οποίες θα μπορούν να παρέχονται  κατόπιν ραντεβού και μέσω σύντομης βιντεοκλήσης.

Τέλος αναφέρθηκε και στα «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που έχουν γίνει πλέον θεσμός, και απονέμονται φέτος, για τέταρτη φορά, από το Ε.Ε.Α. Η εκδήλωση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Δείτε τη συνέντευξη , πατώντας εδώ