ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

H Life Plan insurance διοργάνωσε στις 24 Μαΐου 2018, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Crown Plaza, εκπαιδευτική ημερίδα για τους συνεργάτες της με επίκεντρο τις σημαντικές αλλαγές που επέρχονται στην άσκηση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή τόσο από την εφαρμογή του Κανονισμού GDPR όσο και από την Οδηγία IDD, η οποία πρόκειται να ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία και να ισχύσει από τον Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ιδιοκτήτης της Life Plan, μετά από την ενημέρωση για το περιεχόμενο του Κανονισμού GDPR και της Οδηγίας IDD, παρουσίασε το πλαίσιο συμμόρφωσης που θα ακολουθήσει η εταιρία και έδωσε πρακτικές οδηγίες για το πώς κάθε συνεργάτης της θα ανταποκριθεί, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία, στις νέες απαιτήσεις με προσιτό και φιλικό τρόπο στην παραγωγική του διαδικασία.Στο τέλος του πρώτου μέρους της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις  των συνεργατών της Life Plan για τον διαγωνισμό της Eurolife  με έπαθλο το ταξίδι στη Μάλτα, καθώς και οι βραβεύσεις της LIMRA με τα βραβεία IPA (International Award for Productivity) & IQA (International Quality Award), τα οποία έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν οι συνεργάτες της Life Plan, μιας και είναι η μοναδική εταιρία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που αποτελεί affiliated member της LIMRA.

Η κα. Φωτεινή Κουκουλιάκου έλαβε τις διακρίσεις IPA και IQA, η κα. Κατερίνα Κλάρα τις διακρίσεις IPA και IQA και ο κ. Χρήστος Πατσαβός τη διάκριση IPA.Στην εκπαιδευτική ενότητα της ημερίδας ο κ. Γιώργος Πετρίδης, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, ανέδειξε την αξία της διαρκούς επαγγελματικής  και προσωπικής ανάπτυξης, αναλύοντας τα βήματα που ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να ακολουθεί για να απολαμβάνει επιτυχία και υψηλά εισοδήματα.

Στην τελευταία ενότητα παρουσιάστηκαν οι νέες πρωτοβουλίες και συνεργασίες της Life Plan που συνθέτουν το πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής της για το επόμενο διάστημα και η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την επιβεβαίωση, από το management team (Δ. Γαβαλάκης – Γ. Πετρίδης – Φ. Κουκουλιάκου) και τους συνεργάτες της Life Plan, στην προσήλωση για την επίτευξη των στόχων και των οραμάτων της εταιρίας.

Αναφορές του κλαδικού τύπου

Insurance eea

Insurance world

Asfalisinet.gr

Undewriter