ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Η Lifeplan insurance συμμετέχει μαζί με άλλες τέσσερις εταιρείες διαμεσολάβησης στην κοινοπραξία Value Plus .Η Value Plus αποτελεί μία καινοτόμα ιδέα των εταιρειών διαμεσολάβησης που την απαρτίζουν και οι οποίες διέπονται από κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους, στους τρόπους και τη μεθοδολογία ανάπτυξης των ασφαλιστικών συμβούλων τους.Η Lifeplan insurance συμμετέχει μαζί με άλλες τέσσερις εταιρείες διαμεσολάβησης στην κοινοπραξία Value Plus .

Η Value Plus αποτελεί μία καινοτόμα ιδέα των εταιρειών διαμεσολάβησης που την απαρτίζουν και οι οποίες διέπονται από κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους, στους τρόπους και τη μεθοδολογία ανάπτυξης των ασφαλιστικών συμβούλων τους. Στα πλαίσια του σκοπού της και του έργου της, η Value Plus πραγματοποίησε την Παρασκευή 7 Απριλίου το ετήσιο συνέδριό της για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το συνέδριο περιλάμβανε την ενότητα των βραβεύσεων των διακεκριμένων ασφαλιστικών συμβούλων των εταιρειών μελών, την παρουσίαση των σχεδίων της για την επόμενη χρονιά και τέλος την εκπαιδευτική του ενότητα , η οποία περιλάμβανε πάνελ ανταλλαγής πρακτικών και Ιδεών για τη δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου από διακεκριμένους επαγγελματίες της κάθε εταιρείας .

Το συγκεκριμένο panel συντόνισε ο ιδιοκτήτης της Life Plan insurance και Manager Ασφαλιστικών Συμβούλων Δημήτρης Γαβαλάκης.

Εκ μέρους της εταιρίας μας συμμετείχε η κα Κουκουλιάκου Φωτεινή διακεκριμένη Συντονίστρια η οποία περιέγραψε τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αγορά τη συγκεκριμένη περίοδο, ανέπτυξε και παρουσίασε μεθοδολογίες για το πώς τα σύγχρονα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι χρήσιμα στην εξεύρεση υποψηφίων πελατών και τέλος μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία για να δείξει την αξία της προσπάθειας και πως αυτή τελικά επιβραβεύεται ακόμα και όταν παρουσιάζονται σημαντικές δυσκολίες στην πορεία μας.

Στο Συνέδριο βραβεύτηκαν για λογαριασμό της Life Plan insurance

Κουκουλιάκου Φωτεινή – 1η σε πρωτοετή εισπραχθείσα  παραγωγή κλάδου ζωής  , 1η σε παραγωγή Γενικών , 1η Unit Manager.

Κλάρα Κατερίνα  – 2η σε πρωτοετή εισπραχθείσα παραγωγή κλάδου ζωής.

Αναστασιάδου Ρέα – 3η σε πρωτοετή εισπραχθείσα  παραγωγή κλάδου ζωής

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διακριθέντες για τις εξαιρετικές του επιδόσεις το 2016.

Η Life Plan insurance συμμετέχει ενεργά σε κάθε κοινή πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων με στόχο πάντα την ποιοτική εργασία του ασφαλιστικού συμβούλου και με επίκεντρο το συμφέρον του ασφαλισμένου Καταναλωτή.