ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Βασική στρατηγική της ανεξάρτητης εταιρίας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan insurance αποτελεί, από την ίδρυση της, η ανάπτυξη επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών στα πρότυπα του Agency System με έμφαση στην εφαρμογή διεθνών αναγνωρισμένων πρακτικών της ασφαλιστικής βιομηχανίας στον κλάδο της διαμεσολάβησης.
Στο πλαίσιο αυτό η Life Plan insurance προχώρησε στην εγγραφή της ως συνδεδεμένος μέλος (Affiliate Member) της Limra, από την 1/1/2017.

Όπως είναι γνωστό η Limra, η οποία το 2016 συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής, αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό έρευνας και marketing στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από 800 μέλη σε περισσότερες από 87 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου meeting των συνεργατών της εταιρίας από τον Δημήτρη Γαβαλάκη, Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων και ιδιοκτήτη της Life Plan, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά : « … ως επαγγελματίας ο οποίος από τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ από τη Limra, και από τότε έως σήμερα να ακολουθώ τις κατευθύνσεις της, είμαι πεπεισμένος ότι η συγκεκριμένη, αξιόλογη για την εταιρία μας, επένδυση θα προσφέρει στους ανθρώπους μας σημαντική στήριξη στην διαρκή προσπάθεια μας για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών τους …»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Life Plan insurance είναι η πρώτη ελληνική εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης η οποία γίνεται μέλος της Limra.
Ως συνδεδεμένος μέλος της Limra, η Life Plan και οι άνθρωποί της , θα απολαμβάνουν :
• Πρόσβαση στην ερευνητική βάση δεδομένων της LIMRA
• Δυνατότητα διεκδίκησης Διεθνών Βραβείων Αναγνώρισης (IQA, IAP, IQMA).
• Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια σε ειδικές τιμές
• Συμμετοχή στα Συνέδρια LIMRA.

Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης συνεργασίας ο κος Μανώλης Κυριάκου Senior Regional Executive της LIMRA & LOMA δήλωσε:
Είναι ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζω την Life Plan Insurance ως το πρώτο συνδεδεμένο μέλος της LIMRA και την πρώτη συνδεδεμένη εταιρία διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.
Η υποστήριξη και ανάπτυξη των επαγγελματιών στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αποτελεί πάγια, αλλά και διαχρονική πολιτική της LIMRA.
Είμαι βέβαιος ότι με την καθοδήγηση του κ. Γαβαλάκη θα αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η σύνδεση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα στη μακροπρόθεσμη επιτυχία.