ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 12 Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων , που διοργανώνει η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της Limra ανά 2ετία , εναλλάξ στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το συνέδριο είχε θέμα “Στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής” και στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία , γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 100 χρόνια της LIMRA

Στο συνέδριο συμμετείχαν και οι Επίλεκτοι Συνεργάτες της Life Plan , Αναστασιάδου Ρέα , Αρσένη Ειρήνη ,Κλάρα Κατερίνα, Κορομηλά Κέλλυ, Κουκουλιάκου Φωτεινή (Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων ) , Μπαλίνη Λίλα, Πατσαβός Χρήστος & Περλέγκα Κλεοπάτρα, οι οποίοι αποκόμισαν ιδιαίτερα οφέλη από τις εργασίες του Συνεδρίου .

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν, το Human Centricity ( ανθρωποκεντρικότητα) από τον Δημ. Μαύρο (πρόεδρος της MRB Hellas) , «Aπό το Digital Marketing στο Βusiness Digitalization» από τον κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο – CEO της Socialab- και τέλος το θέμα «Προσεγγίσεις & Εργαλεία για τη Νέα Γενιά Καταναλωτών» από τον κ. Γιάννη ΜαυρίκηΥποδιευθυντή Εκπαίδευσης Δικτύων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

Μετά τις βραβεύσεις των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων σε Ελλάδα & Κύπρο , το συνέδριο συνεχίστηκε με την πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση του κου Δημήτρη Γαβαλάκη ιδιοκτήτη της Life Plan insurance και Προέδρου του ΠΣΣΑΣ & ΕΑΔΕ , η οποία είχε θέμα «Εικονική πραγματικότητα ή η δική μας πραγματικότητα» .

 

 

 

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τον Κο Γεώργιο Ανδρέου – Adventure Consultant, ο οποίος μοιράστηκε με τους συνέδρους την εμπειρία του πρώτου Κύπριου ορειβάτη που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ.

H Life Plan insurance ως ανεξάρτητη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης , αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για συμμετοχή των συνεργατών της σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις της ασφαλιστικής αγοράς .