ΕΠΙΛΕΞΤΕ:

Η συνεργάτιδα της Life Plan Κλάρα Αικατερίνη μας περιγράφει μια ”αληθινή” ιστορία που μέσα απο αυτή αναδεικνύεται η αξία της ασφάλισης.

Ιδιωτική Ασφάλιση “στην πράξη”

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι απολύτως πραγματική και εγκαινιάζει μια νέα σειρά άρθρων του Underwriter.gr με τίτλο “Αληθινές Ιστορίες”. Με συγγραφείς …αληθινούς Ασφαλιστικούς Συμβούλους, οι οποίοι θα παρουσιάζουν περιστατικά που αποδεικνύουν πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αγαθό είναι στην πράξη, αυτό που ονομάζουμε “ιδιωτική ασφάλιση”. Εποχικό το πρώτο δημοσίευμα, αφορά σε ένα τελείως απίθανο αλλά αρκετά σοβαρό περιστατικό εν μέσω παραθερισμού, κατά τη διάρκεια του οποίου το ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας, απεδείχθη σωτήριο.

Γράφει η Κατερίνα Κλάρα, βραβευμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος και Συντονίστρια με 27 χρόνια παρουσίας, τα τελευταία έξι με την εταιρεία Life Plan.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: http://underwriter.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-underwriter-gr/?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter-2016-07-20