Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα προσφέρει σημαντικό πεδίο εξέλιξης, επαγγελματικής αποκατάστασης και καταξίωσης , έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματός τους.

Σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς.

Έτσι, οι Ασφαλιστικοί Πράκτορες, έχουν την ευκαιρία να ασκούν ένα δυναμικό επάγγελμα που είναι πραγματικά χρήσιμο αλλά και προσοδοφόρο, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης με ευρύτατους ορίζοντες εξέλιξης.

Γνωρίστε το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

 • Εντοπίζει τους υποψήφιους πελάτες του, ανάμεσα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και επιλέγει τις αγορές που επιθυμεί να διεισδύσει.
 • Αναδεικνύει τις ανάγκες των υποψηφίων πελατών δηλαδή τους βοηθά να αναγνωρίσουν πιθανά οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύσεις. Φροντίζει επίσης για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών τους αποθεμάτων.
 • Σχεδιάζει και παρουσιάζει τις λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και συνολικά το προφίλ του πελάτη.
 • Έχει την ευθύνη της σωστής σύναψης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.
 • Εξυπηρετεί τους πελάτες του με τους οποίους δημιουργεί μακροχρόνιες  σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

 • Αμείβεται βάση της παραγωγικότητας του και χωρίς περιορισμό. Μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ υψηλό εισόδημα το οποίο θα του δώσει την δυνατότητα να επιτύχει τους προσωπικούς και οικογενειακούς του στόχους αφού το αποτέλεσμα και τα οικονομικά οφέλη που αποβλέπει εξαρτώνται μόνο από την προσωπική του δραστηριότητα.
 • Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Ο ασφαλιστικός πράκτορας  δημιουργεί την δική του επιχείρηση χωρίς να ρισκάρει κεφάλαιο παρά μόνο την επένδυση του σε χρόνο με επιπλέον πλεονέκτημα ότι δεν φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει ποτέ το πρόβλημα της ανεργίας.

Γιατί να συνεργαστώ με την Life Plan insurance;

Η Life Plan insurance έχει την δυνατότητα να παρέχει στους συνεργάτες της , την μοναδική ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν στον ασφαλιστικό κλάδο και να χτίσουν μια καριέρα που θα εξασφαλίσει στους ίδιους και την οικογένεια τους, το επιθυμητό βιοτικό επίπεδο και ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Life Plan insurance δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό χώρο και ιδιαίτερα στον τομέα του management εδώ και 20 χρόνια έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία και σημαντικές διακρίσεις στον τομέα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Επίσης η συνεργασία της με τις μεγαλύτερες Διεθνείς & Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρίες όπως η MetLife , Eurolife ERB, Interamerican, Generali, AIG  κ.α, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες της να παρέχουν στους πελάτες τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Πιο συγκεκριμένα η Life Plan παρέχει:

 • Ικανοποιητικές αμοιβές με συνδυασμό bonuses και επιπλέον παροχών ανάλογα με την παραγωγικότητα των συνεργατών.
 • Συνεχή εκπαίδευση , επιμόρφωση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου.
 • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από ομαδικότητα, φιλικότητα και σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας.
 • Πλήρη διοικητική & μηχανογραφική υποστήριξη.
 • Προοπτικές εξέλιξης σε βαθμό συντονιστή ομάδας.
 • Άμεση και συνεχή υποστήριξη management , προκειμένου να μπορεί ο συνεργάτης να εκπαιδεύεται, να επιτυγχάνει τους στόχους του, και να βρίσκει λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα θέματα της εργασίας του.

Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ με την Life Plan insurance

Η Life Plan insurance προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στους ανθρώπους που κρίνει ότι έχουν τα απαραίτητα προσόντα.

Εάν είστε άνθρωπος που θέτει υψηλούς στόχους ,επιθυμεί μία ανερχόμενη καριέρα , διέπεται από ηθική και επαγγελματισμό και έχει οργανωτικές ικανότητες, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο email career@lifeplan.gr ή στο fax 2106746150.

Πλάνο Ζωής για τους συνεργάτες μας

Στείλτε μας
το βιογραφικό σας!