Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

Ασφαλιστικός  Πράκτορας


Ο Τριανταφυλλίδης Λάζαρος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.Είναι κάτοχος πτυχίου, Bachelor of Science in Business Administration, με ειδίκευση στο Marketing, του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδος, Deree College. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει συμμετάσχει και οργανώσει πλήθος σεμιναρίων στο Marketing, ως μέλος του ΕΙΜ (Ελληνικού Ινστιτούτου Μαρκετινγκ) της ΕΕΔΕ.

Έχει υπάρξει για πολλά χρόνια ο ίδιος επιχειρηματίας, έχοντας εμπορικές συνεργασίες με εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδος . Έχει διατελέσει στέλεχος σε περιβάλλον startup εταιρείας.

Έχοντας ο ίδιος αναγνωρίσει την αξία της ασφάλισης από προσωπικά βιώματα, ανήκει πλέον στον ασφαλιστικό χώρο, ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος, εκπληρώνοντας ένα όνειρο πολλών ετών, έχοντας τη νοοτροπία της συμβουλευτικής προσέγγισης των ανθρώπων και της ικανοποίησης του πελάτη σε όλα τα επίπεδα.

Ανήκει πλέον στην ομάδα της Life Plan έχοντας ταυτιστεί απόλυτα με το ήθος, την κουλτούρα και την φιλοσοφία των ανθρώπων της.