Σιαμήτρος Μιλτιάδης

Σιαμήτρος Μιλτιάδης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Ισόβιο Μέλος LIMRA


Λίγα λόγια από τον Σιαμήτρο Μιλτιάδη | Life Plan

 

Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1967. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία τον Ιούνιο του 1989 στην Εθνική Ασφαλιστική.

Αρκετά χρόνια αργότερα και ενώ  είχε καθιερωθεί στο στίβο των πωλήσεων ως Κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος και  Ισόβιο μέλος της LIMRA που κατέκτησε σωρεία βραβεύσεων, ξεκίνησε την προσπάθειά του στο Management κατέχοντας τη θέση Unit Manager σε γραφεία πωλήσεων του εταιρικού  δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Μετά από  χρόνια εμπειρίας στο Management ανθρώπινου δυναμικού,  διάγνωσε την αναγκαιότητα παρουσίασης διαφορετικών λύσεων από το σύνολο της αγοράς και κατά συνέπεια την ανάγκη για ανάπτυξη Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών , στα πρότυπα Agency και αποφάσισε να κάνει  το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα.

Τον Οκτώβριο του 2019 η από χρόνια γνωριμία του, με τον ιδιοκτήτη, επαγγελματία και Manager Δημήτρη Γαβαλάκη  καθώς και η αλληλοεκτίμηση και αμοιβαίος σεβασμός, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη συνεργασία του με την Ανεξάρτητη εταιρία  Διαμεσολάβησης Life Plan insurance, διότι  ταυτίστηκε με το όραμά της, για τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων επαγγελματικών ασφαλιστικών πρακτόρων με ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις δομές του Agency, που σκοπό θα έχει την καθιέρωσή τους στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση,  ιεραρχώντας τις ανάγκες για την πληρέστερη εξασφάλιση των πελατών τους.

Εκπαίδευση & Κατάρτιση 

  • Απόφοιτος του ΕΛΚΕΠΑ, τμήματα πληροφορικής και Marketing-Management
  • Απόφοιτος της ΚΟΡΕΛΚΟ, τμήμα πληροφορικής
  • Παρακολούθηση πληθώρας σεμιναρίων σε θέματα ψυχολογίας, Management, GRID, PSS, LIMRA και GAMA HELLAS και Ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα και  την Κύπρο.
  • Ολοκλήρωση όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στα 30 έτη παρουσίας  του στον ασφαλιστικό χώρο έχει λάβει πληθώρα τιμητικών διακρίσεων  με σημαντικότερες  τις :

  • Τη Διεθνή διάκριση της LIMRA ως ισοβίου μέλους της Ελληνοκυπριακής Επιτροπής.
  • 3 φορές την τιμητική διάκριση της LIMRA με τον τίτλο του Κορυφαίου Ασφαλιστή για τις διετίες 1994-1995, 1996-1997 & 1998-1999.
  • Διακεκριμένος και Κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος και μέλος του Club επιτυχημένων ασφαλιστών της Εθνικής Ασφαλιστικής για σειρά ετών, ενώ καταλάμβανε τις πρώτες θέσεις και συμμετείχε στα περισσότερα εκπαιδευτικά  ταξίδια της Εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.