Μπαλίνη Λίλα

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Μπαλίνη Λίλα | Life Plan

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ν.Ιωνίας ‘‘Πετρίδη’’.
Αποφοίτησε από το «SAINT GEORGE COLLEGE» με σπουδές στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Ιδιαιτέρων Γραμματέων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing και πληροφορικής και έχει εργασθεί σε ελληνο – αγγλικό περιοδικό στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης.

Από το 1998 ξεκίνησε την καριέρα της ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην COMMERCIAL VALUE. Πέτυχε πολλές διακρίσεις στον ασφαλιστικό χώρο διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των διακεκριμένων ασφαλιστικών συμβούλων (VIP). Συμμετείχε σεμινάρια κατάρτισης στο κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων και παρακολούθησε σεμινάρια ‘’Ψυχολογία του Πελάτη’’.
Απόφοιτος του LUTC (The Life Underwriter Training Council), έχοντας παρακολουθήσει από το 2005 έως το 2007 τέσσερις κύκλους μαθημάτων που αφορούν την Ασφάλιση (Προσωπική Ασφάλιση – Επιχειρηματική Ασφάλιση – Ανάπτυξη Δεξιοτήτων – Επιχειρηματική Ηθική).
Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance ως ασφαλιστικός σύμβουλος και σύμβουλος ασφαλιστικών προϊόντων επενδυτικού χαρακτήρα.