Κουμουνδούρου Δήμητρα

Κουμουνδούρου Δήμητρα

Ασφαλιστικός  Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Κουμουνδούρου Δήμητρα | Life Plan

Η Κουμουνδούρου Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα τον Απρίλιο του 1983. Τα τελευταία 15 χρόνια η επαγγελματική της σταδιοδρομία δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει <<Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών & Τροφοδοσίας>> καθώς επίσης κι ολοκληρωμένες σπουδές σ΄ένα επιπλέον Ι.Ι.Ε.Κ. ως <<Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων>>. Είναι πιστοποιημένη κάτοχος πτυχίων στην αγγλική και στη γαλλική γλώσσα. Επίσης είναι λάτρης κι ενεργή χορέυτρια σε παραδοσιακούς χορούς, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και γνώσης.

Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως υπάλληλος γραφείου σε μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, με πολλές αρμοδιότητες , με έμφαση στην ενημέρωση πελατών,τη γραμματειακή υποστήριξη ,αλλά και στα λόγιστικά,αφού εκτέλεσε και χρέη ως βοηθός λογιστή.Μέσα από τη δουλειά της αντιλήφθηκε & επιβεβαίωσε πως η επικοινωνία είναι θεμελιώδης βάση για πολλά θέματα και πως στον επαγγελματικό τομέα παίζει πρωτεύοντα ρόλο,ειδικά αν έχεις θέσει υψηλούς στόχους.

Στη πορεία της ζωής της είδε και συνάντησε ποικίλες καταστάσεις ανθρώπων με οικονομικούς κυρίως προβληματισμούς κι απρόοπτα γεγονότα. Έκτοτε αποφάσισε να βοηθήσει σε αυτό, συνδυάζοντας την επικοινωνία, τη διάθεση, τον προγραμματισμό,την υπευθυνότητα,την αξιοπρέπεια,τη συνέπεια και το σεβασμό προς τους άλλους.

Κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και πλέον ασχολείται με τον ασφαλιστικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε αυτό τον κλάδο, έχοντας συνεργασία με τη Life Plan Insurance, μια εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που εξειδικεύεται στην ανάλυση οικονομικών κινδύνων. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική πράκτορας, με αριθμό μητρώου 6123. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες & υποχρεωτικές εκ’ του νόμου επαναπιστοποιήσεις, οι οποίες διασφαλίζουν την εγκυρότητά της ως επαγγελματίας, αλλά και τον εμπλουτισμό των γνώσεών της όσον αφορά στα ασφαλιστικά προϊόντα που υπάρχουν.

Ασχολείται καθημερινά με θέματα γύρω από τη δουλειά της και τις εξελίξεις που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, με σκοπό τη διερεύνηση γνώσεων κι απόψεων . Βασικός της στόχος είναι να προσφέρει οικονομική προστασία στους ανθρώπους που συναντά και να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσω της ασφάλισης ,στην κοινωνία και στην οικονομία.