Κουκουλιάκου Φωτεινή

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων


Λίγα λόγια από την Κουκουλιάκου Φωτεινή | Life Plan

Η Φωτεινή Κουκουλιάκου γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1973 και έχει ένα γιο 19 ετών.
Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το 1991 στην εταιρία Φοίνιξ, ως ασφαλιστική σύμβουλος πελατών της Εμπορικής Τράπεζας.

Σταθμός στην επαγγελματικής της πορεία,  η στρατολόγηση της από τον manager της Δημήτρη Γαβαλάκη στην Commercial Union Life το 1996, με τον οποίο συνεργάζεται έως και σήμερα. Πέντε χρόνια μετά ξεκίνησε την προσπάθεια της στο Management, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες Unit Manager στην Commercial Value από το 2001 έως και το 2010 και συνεχίζει ως Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων στην ανεξάρτητη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance που ίδρυσε ο Δημήτρης Γαβαλάκης με όλη την ομάδα συνεργατών του .

Από το 2011 έως το 2013 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, ενώ έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας του συνδέσμου το 2013 και Αντιπρόεδρος του ΠΣΣΑΣ από το 2016 έως το 2018.

Εκπαίδευση & κατάρτιση

  • Απόφοιτος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών ( Ε.Ι.Α.Σ)
  • Απόφοιτος του LUTCF (The Life Underwiter Training Council Fellow and the Institute of Financial Studies (τριετή εκπαίδευση)
  • Απόφοιτος του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives, το οποίο οργάνωσε η ασφαλιστική εταιρία Eurolife ERB σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά
  • Ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος Generali Academy της εταιρίας Generali
  • Παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων, Management και ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα μέσω των εταιριών που συνεργάστηκε αλλά και στο εξωτερικό με τη συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια στα ετήσια συνέδρια της GAMA International στην Αμερική .

Στην διάρκεια των 29 ετών που εργάζεται στον ασφαλιστικό χώρο έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις με σημαντικότερες

  • Τη Διεθνή διάκριση της GAMA, Front Line Executive Award το 2016 στην Αμερική
  • 2 φορές τιμητική διάκριση από την LIMRA με τον τίτλο του Κορυφαίου Ασφαλιστικού αντιπροσώπου για τις διετίες 1998 – 1999 & 2000 – 2001
  • Υπήρξε Επίλεκτη Ασφαλιστική σύμβουλος και μέλος του VIP Club της Commercial για σειρά ετών, ενώ καταλάμβανε τις πρώτες θέσεις ως Unit Manager και συμμετείχε σε όλα τα ταξίδια της εταιρείας στο εξωτερικό.

Το όραμα της είναι η ανάπτυξη νέων καταξιωμένων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων, οι οποίοι ως συνεργάτες της Life Plan θα αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας  στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα προσφέρουν εξασφάλιση & οικονομική ευημερία στους ίδιους αλλά και τους πελάτες τους.