Κέλλυ Κορομηλά

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Κορομηλά Κέλλυ | Life Plan

Η Κέλλυ Κορομηλά γεννήθηκε το 1971 και σπούδασε επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1993 και πολύ γρήγορα ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο, από το μικρόφωνο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην έντυπη δημοσιογραφία ως συντάκτης του περιοδικού «Business & Τουρισμός» της Ναυτεμπορικής.

Επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνη σύνταξης και εκφώνησης ειδήσεων σε μεγάλα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα της Αθήνας και συντάκτης σε περιοδικά τουριστικού και βιομηχανικού περιεχομένου, γράφοντας κυρίως συνεντεύξεις και έρευνες.
Με επίκεντρο την αγάπη της για την επικοινωνία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μεταπήδησε τα τελευταία χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο πιστεύοντας ότι στις μέρες μας συμβάλει, όσο λίγοι, στην οικονομική, κοινωνική και ψυχολογική υγεία των μελών των σύγχρονων κοινωνιών. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδας, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό μητρώου 350857 και παρακολουθεί κάθε χρόνο με επιτυχία τις επαναπιστοποιήσεις ασφαλιστικών γνώσεων και επαγγελματικής επάρκειας που ορίζει η εποπτεύουσα αρχή.