Γαβαλάκης Δημήτρης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Ιδιοκτήτης Life Plan insurance,
Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών


Λίγα λόγια από τον Γαβαλάκη Δημήτρη | Life Plan

Η  επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991 στην ALICO.

Τον 9ο του 1996 αρχίζει  η προσπάθεια του στο management  στην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από  τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Agency Manager.

Κουκουλιάκου Φωτεινή

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων


Λίγα λόγια από την Κουκουλιάκου Φωτεινή | Life Plan

Η Φωτεινή Κουκουλιάκου γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1973 και έχει ένα γιο 19 ετών.
Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το 1991 στην εταιρία Φοίνιξ, ως ασφαλιστική σύμβουλος πελατών της Εμπορικής Τράπεζας.

Πετρίδης Γιώργος

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων


Γεννήθηκε στην Νέα Αγχίαλο, Βόλου, Μαγνησίας το 1961 και τον Δεκέμβριο του 1984 ξεκίνησε την εκπαίδευση του για να γίνει “Ασφαλειομεσίτης”, όπως ήταν και η επίσημη ονομασία τότε, με εκπαιδευτή του τον Αείμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΛΙΓΚΟ και μετά από τον θάνατο του το 1987 τον Μιχάλη Πιατόπουλο στην Alico.

Σιαμήτρος Μιλτιάδης

Σιαμήτρος Μιλτιάδης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Ισόβιο Μέλος LIMRA


Λίγα λόγια από τον Σιαμήτρο Μιλτιάδη | Life Plan

 

Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1967. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία τον Ιούνιο του 1989 στην Εθνική Ασφαλιστική.

Κατερίνα Κλάρα

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων


Λίγα λόγια από την Κλάρα Κατερίνα | Life Plan

Η Κατερίνα Κλάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως βασική φιλοσοφία στην δουλειά της, την ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της.

Συμμετέχει στο δυναμικό της Life Plan από το ξεκίνημα της εταιρίας και αποτελεί ένα από τα βασικά της στελέχη, υπηρετώντας με ήθος, συνέπεια και αξιοπιστία τον θεσμό της ασφάλισης.

Κωνσταντίνα Πανδή – Παλιού

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Πάλιου Κωνσταντίνα | Life Plan

Η Κωνσταντίνα Πανδή -Παλιού δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο για πάνω από 20 χρόνια , με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της . Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Lifeplan insurance με σκοπό να δώσει ακόμη μεγαλύτερη υπεραξία στις υπηρεσίες που τους παρέχει.

Χρήστος Πατσαβός

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από τον Πατσαβό Χρήστο | Life Plan

Ο Χρήστος Πατσαβός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο τον πωλήσεων, κυρίως στον χρηματοοικονομικό κλάδο με επιτυχία και φιλοσοφία την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Xριστίνα Κατσίλη

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Οικονομολόγος


Η Χριστίνα Κατσίλη γεννήθηκε στις 29/07/1972 στην Αθήνα. Καθιερώθηκε στον στίβο των πωλήσεων, του management και της εκπαίδευσης στην διάρκεια των 20 περίπου ετών εργασίας της  στην ALICO ΑΕΔΑΚ/MetLife.

Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Τριανταφυλλίδης Λάζαρος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Είναι κάτοχος πτυχίου, Bachelor of Science in Business Administration, με ειδίκευση στο
Marketing, του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδος, Deree College.

Βασίλης Λέφας

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Βασίλης Λέφας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο La Verne στην Ελλάδα και στην συνέχεια στην Αμερική.

Σωτήρης Μάμμος

Ασφαλιστικός Πράκτορας


O Σωτήρης Μάμμος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή, αποφοιτώντας το 2000 απ’ το 1ο Γενικό Λύκειο της περιοχής. Είναι παντρεμένος κι έχει έναν γιο 3 ετών.

Ειρήνη Αρσένη

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Αρσένη Ειρήνη | Life Plan

Η Ειρήνη Αρσένη γεννήθηκε στις 30/12/1972 στην Αθήνα.
Μεγάλωσε στην Νάξο όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χρηματοοικονομικό χώρο και από το 2012 εργάζεται σαν ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στην Life Plan Insurance.

Κέλλυ Κορομηλά

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Κορομηλά Κέλλυ | Life Plan

Η Κέλλυ Κορομηλά γεννήθηκε το 1971 και σπούδασε επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1993 και πολύ γρήγορα ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο, από το μικρόφωνο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην έντυπη δημοσιογραφία ως συντάκτης του περιοδικού «Business & Τουρισμός» της Ναυτεμπορικής.

Μπαλίνη Λίλα

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Μπαλήνη Λίλα | Life Plan

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ν.Ιωνίας ‘‘Πετρίδη’’.
Αποφοίτησε από το «SAINT GEORGE COLLEGE» με σπουδές στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Ιδιαιτέρων Γραμματέων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing και πληροφορικής και έχει εργασθεί σε ελληνο – αγγλικό περιοδικό στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης.

ΓΙΑΝΝΟΥΣΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Γιαννούτσος Στυλιανός

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, αποκτώντας Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με έμφαση στα Χρηματοοικονομικά. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και σε καλό επίπεδο γαλλικά και γερμανικά.

Σιαμήτρος Χριστόφορος

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Χριστόφορος Σιαμήτρος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1991 και σπούδασε στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) του ΤΕΙ Αθηνών και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά . Παράλληλα είναι Πτυχιούχος Ιδιωτικής σχολής Personal training (Base Training) και ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια στον τομέα της φυσικής κατάστασης .

Η αγάπη του για επικοινωνία με κόσμο, αλλά και μεγαλώνοντας  σε οικογένεια που δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση γαλουχήθηκε με την ιδέα και την αξία της ασφάλισης και ήταν σύσσωμη και αρωγός του στο νέο εγχείρημα , που τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο μπορεί να προσφέρει στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου μέσω της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης . Έτσι πήρε την απόφαση να δώσει εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις Α και Δ της Τράπεζας της Ελλάδος με επιτυχία .

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 συνεργάζεται με την εταιρία Life Plan Insurance Services, πιστεύοντας απόλυτα την κουλτούρα και την φιλοσοφία των ανθρώπων της και σκοπός του μέσα από αυτό το επαγγελματικό ταξίδι είναι να δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με τους πελάτες που θα τον επιλέξουν να του εμπιστευτούν την οικονομική ισορροπία της ζωής τους .

Κουμουνδούρου Δήμητρα

Κουμουνδούρου Δήμητρα

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Λίγα λόγια από την Κουμουνδούρου Δήμητρα | Life Plan

Η Κουμουνδούρου Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα τον Απρίλιο του 1983. Τα τελευταία 15 χρόνια η επαγγελματική της σταδιοδρομία δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Παναγιώτης Λάτσινος

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Λάτσινος Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975,είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Ολοκλήρωσε τις φιλολογικές του σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Ως πτυχιούχος από το Cambridge μιλάει άπταιστα Αγγλικά και σε καλό επίπεδο επίσης Γαλλικά, Γερμανικά. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού Αξιωματικού.

Xάρης Ανδρικόπουλος

Ασφαλιστικός Πράκτορας


O Χάρης Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1980 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο τον χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με επιτυχία και φιλοσοφία την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ενώ ταυτόχρονα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση , την οικονομική διαχείριση , φοροτεχνική καθοδήγηση κλπ

Βαγγέλης Ατσιπουλιανάκης

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Βαγγέλης Ατσιπουλιανάκης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται από το 1990 στον ασφαλιστικό κλάδο.
Από το 1990 έως και το 1993, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΦΟΙΝΙΞ στο δίκτυο εξυπηρέτησης των τραπεζών του ομίλου της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Θωμάς Αλεξάνδρου

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Ο Θωμάς Αλεξάνδρου γεννήθηκε το 1977 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας ξεκινώντας την καριέρα του στην Commercial Value το 1997 και συνεχίζει έως σήμερα στην εταιρία Life Plan insurance.