ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
Monthly Archives

Απρίλιος 2023

Βραβεύσεις Eurolife FFH:Life Plan ,1η θέση σε διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου Ζωής

By | Τα νέα μας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα δίκτυα συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την 6 Απριλίου, στο Box Athens, προκειμένου να μοιραστεί με τους συνεργάτες της έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να τους βραβεύσει για τις διακρίσεις, τις επιδόσεις και το έργο τους μέσα στο 2022.

H Life Plan ως εταιρία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και συνεργάτης της Eurolife FFH, ξεχώρισε για μια ακόμη χρονιά  με τα ποιοτικά της αποτελέσματα στην διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου ζωής κατακτώντας την 1η θέση για το έτος 2022

Επίσης , αξιοσημείωτο είναι ότι η Life Plan κατέχει, στην Eurolife FFH, την 4η θέση σε χαρτοφυλάκιο ζωής και την 6η θέση σε σύνολο χαρτοφυλακίου ζωής και γενικών ασφαλίσεων.

Τα παραπάνω όπως και ανάλογα αποτελέσματα σε άλλες συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες, αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα εργασιών των συνεργατών στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Δείτε περισσότερα στο αναλυτικό Δελτίο Τύπου της Eurolife FFH

Επιβράβευση των συνεργατών για 10η χρονιά, με τετραήμερο ταξιδι στην Κύπρο

By | Τα νέα μας

Συνεχίζοντας την παράδοση επιβράβευσης των συνεργατών που κάλυψαν τον παραγωγικό στόχο, η Life Plan επέλεξε για φετινό προορισμό, την Κύπρο.

Για άλλη μια χρονιά, το ταξίδι υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH, από τις 30 έως τις 2 Απριλίου 2023. Κατά την διάρκεια της τετραήμερης παραμονής τους, στην Κύπρο, οι συνεργάτες της Life Plan είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να γευτούν τις νοστιμιές του νησιού της Αφροδίτης.

Πρώτος σταθμός επίσκεψης ήταν το Anama Concept home, όπου περίμενε τους συνεργάτες της Life Plan μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και συναντήθηκαν με διακεκριμένους ασφαλιστές της Universal Life, τους οποίους συνόδευσαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Κούλλης Σαββίδης και διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στις δυο χώρες αλλά και να λάβουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων για τον κλάδο.

Η τετραήμερη εκδρομή για τους συνεργάτες της Life Plan περιελάμβανε επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους του νησιού, όπως την Πέτρα του Ρωμιού (γενέτειρα της Αφροδίτης) και τους τάφους των Βασιλέων στη Λεμεσό αλλά και επίσκεψη στο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσίας. Φυσικά από το ταξίδι, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια στάση στον Όμοδο, το γραφικό και όμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, με τα στενά δρομάκια και τα παραδοσιακά πετρόκτιστα σπίτια, που είναι κτισμένο στην πλαγιά του βουνού.

Για 10η συνεχή χρονιά, η Life Plan, τίμησε τους συνεργάτες με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, την στοχοπροσήλωση και την συνέπεια των συνεργατών τους.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες του ταξιδιού:

Κουκουλιάκου Φωτεινή (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Πετρίδη Γιώργο (συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων)
Κλάρα Κατερίνα
Παλιού Κωνσταντίνα
Λέφα Βασίλη
Μιχαλόπουλο Γιάννη
Κατσίλη Χριστίνα

Στο ταξίδι συμμετείχε και το διοικητικό στέλεχος της εταιρίας Κρίκου Ελένη.

Την ομάδα των επιτυχόντων συνόδευσαν ο ιδιοκτήτης της Life Plan και συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων, Δημήτρης Γαβαλάκης και εκ μέρους της Eurolife FFH, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων Νίκος Δελένδας και ο Διευθυντής Πωλήσεων, Νίκος Χουλιάρας.