Σχεδιάζουμε το Plan B για την οικογένεια σας σε περίπτωση που κάτι απρόοπτο συμβεί. Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα πιθανότερα ρίσκα που μπορεί να αντιμετωπίσει η οικογένεια σας και πως μπορείτε να προφυλαχθείτε από αυτά. Μελετάμε και σχεδιάζουμε μαζί σας, τους μελλοντικούς στόχους της οικογένειας σας.

Αναλύουμε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της οικογένειας, τις πάγιες οικονομικές ανάγκες των μελών της αλλά και τις βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες υποχρεώσεις τους.

Αναλύουμε τους σημαντικότερους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δική σας οικογένεια (βάσει εισοδήματος, φύσεως επαγγέλματος, ηλικίας, οικογενειακού ιστορικού ασθενειών, κα) και σας παρουσιάζουμε τον «πίνακα ρίσκου», ο οποίος περιέχει τους σημαντικότερους κινδύνους για τη δική σας οικογένεια.

Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης των συγκεκριμένων κινδύνων. Κάθε πλάνο, αποτυπώνει την επίδραση του κινδύνου σε χρήματα (κόστος για την οικογένεια, εάν το απρόοπτο συμβεί) και παρουσιάζει τον αποτελεσματικότερο τρόπο πρόληψης και προστασίας.

Προστασία Ζωής

Ανάγκη

Αν απρόσμενα ο οικονομικός προστάτης, ο οποίος παράγει το κύριο εισόδημα της οικογένειας, πάψει να υπάρχει, θα προκληθούν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες μειώνοντας δραματικά τη ποιότητα ζωής που διεκδικείτε για την οικογένειά σας, θέτοντας σε κίνδυνο το επίπεδο διαβίωσής τους, τη μελλοντική αποκατάσταση των παιδιών σας καθώς και τη διατήρηση των περιουσιακών τους στοιχείων λόγω αδυναμίας να αποπληρώσουν πιθανές υποχρεώσεις σας προς τρίτους (στεγαστικά ή άλλα δάνεια-επαγγελματικά ανοίγματα,φόροι κληρονομιάς)

Λύση

Η απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου που εγγυάται τη συνέχιση της ροής εισοδήματος για την οικογένεια, εξασφαλίζοντάς τους ένα σημαντικό κεφάλαιο προστασίας , με στόχο τη διατήρηση της ομαλής πορείας της ζωής τους , αποτελεί την ιδανική λύση για την οικονομική τους εξασφάλιση.

Προστασία Εισοδήματος

Ανάγκη

Η ομαλή οικονομική πορεία της ζωής μας στηρίζεται στο πολυτιμότερο οικονομικό αγαθό που διαθέτουμε, τη δυνατότητά μας να εργαζόμαστε και να παράγουμε χρήματα. Αν απρόσμενα , εξ αιτίας ατυχήματος ή ασθένειας χαθεί η δυνατότητα σας για εργασία, προσωρινά ή μόνιμα, θα αντιμετωπίσετε οικονομική δυσκολία για να συνεχίσετε να καλύπτετε το κόστος ζωής που έχετε δημιουργήσει για εσάς και τα προσταευόμενα μέλη της οικογένειάς σας π.χ έξοδα διαβίωσης, έξοδα εκπίδευσης, πιθανές υποχρεώσεις προς τρίτους (στεγαστικά ή άλλα δάνεια)

Λύση

Η απόκτηση ενός «περιουσιακού στοιχείου» που θα ενεργοποιηθεί, στην περίπτωση που ένα ατύχημα ή μία ασθένεια σας καταστήσει ανίκανους για εργασία, προκειμένου να αναπληρώσει το χαμένο σας εισόδημα, προσωρινά ή μόνιμα, με τη καταβολή είτε μηνιαίου εισοδήματος, είτε εφάπαξ κεφαλαίου, σας παρέχει τη σιγουριά ότι θα μπορείτε, και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να συνεχίσετε να φροντίζετε την οικογένειά σας, παραμένοντας συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις σας .

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας βοηθήσει στο προσδιορισμό του ποσού αναπλήρωσης του εισοδήματος που χρειάζεστε και θα σας προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό παροχής – κόστους σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Προστασία Εξόδων Υγείας

Ανάγκη

Την ώρα μιας πιθανής νοσηλείας θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα επιλογής της καλύτερης περίθαλψης στις καλύτερες συνθήκες. Τα προβλήματα που παρουσιάζει το Δημόσιο σύστημα υγείας, το ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό κόστος που έχουν σήμερα οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και η πιθανή αδυναμία να ανταπεξέλθετε σε αυτό μπορεί να σας στερήσουν  το αναφαίρετο δικαίωμα σε αξιοπρεπή περίθαλψη.

Λύση

H απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου, που θα καλύψει για λογαριασμό σας  το κόστος των εξετάσεων, των ιατρικών αμοιβών καθώς και το κόστος νοσηλείας σε νοσοκομεία της επιλογής σας σε όλο το κόσμο, θα σας παρέχει τη δυνατότητα να μείνετε προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και όχι στο οικονομικό κόστος που απαιτείται για την αντιμετώπισή του.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας ενημερώσει για τις επιλογές και τους συνδυασμούς παροχών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ανάλογα με τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και την οικονομική σας δυνατότητα, σχεδιάζοντας μαζί σας την ιδανική λύση για εσάς και την οικογένειά σας.

Αποταμίευση

Ανάγκη

Οι σπουδές, η επαγγελματική και η γενικότερη αποκατάσταση των παιδιών σας, η απόκτηση κάποιου περιουσιακού στοιχείου όπως ένα σπίτι ή ένα εξοχικό, η πραγματοποίηση ενός ονείρου της οικογένειάς σας, αποτελούν στόχους που θα θέλατε να πετύχετε, αλλά απαιτούν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Η έλλειψη προετοιμασίας για όλες αυτές τις στιγμές είναι πολύ πιθανό να δυσκολέψουν την επίτευξη τους.

Λύση

Η απόκτηση ενός «περιουσιακού» στοιχείου, το οποίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μέσα στα χρόνια το απαιτούμενο κεφάλαιο που θα σας επιτρέψει να προσφέρετε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους αλλά και στον εαυτό σας την οικονομική ασφάλεια που θα χρειαστείτε στο μέλλον, αποτελεί την ιδανική λύση.

Εξειδικευμένος ασφαλιστικός πράκτορας της Life Plan insurance, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την καλύτερη λύση σταθερής, προγραμματισμένης και ανταποδοτικής αποταμίευσης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με ποσό αποταμίευσης που ταιριάζει στα οικονομικά σας και με χαρακτηριστικά αποταμιευτικού λογαριασμού που ταιριάζουν στο οικονομικό σας προφίλ.