Αποζημιώσεις που δόθηκαν σε πελάτες από όλους τους κλάδους ασφαλίσεων με μια μικρή αλλά περιεκτική αναφορά από τον αρμόδιο σύμβουλο, για το claim και την στάση του πελάτη σε όλα τα στάδια της αποζημίωσης.

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να διαβάσετε την ιστορία αποζημίωσης της κας Παλιού Κωνσταντίνας

Αγαπητοί συνάδελφοι στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας θα ήθελα να μοιραστώ ένα περιστατικό για μια αποζημίωση που δόθηκε πρόσφατα από την Eurolifeffh  σε πελάτισσα μου, για νοσηλεία στο εξωτερικό αλλά και  ιδιαίτερη κάλυψη  στη Ελλάδα.

Αφορούσε μια πετυχημένη ιατρό Αναισθησιολόγο επικεφαλής της ομάδας αναισθησιολογίας σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο.

Είναι πελάτισσα μου αρκετά χρόνια και η συνεργασία μας ξεκίνησε προιοντικά από την κάλυψη της Αστικής της ευθύνης, στη συνέχεια μετά από μελέτη ανάλυσης αναγκών της  προέκυψε το θέμα της κάλυψης της νοσοκομειακής περίθαλψης της ίδιας και της οικογένειας της, παρεμπιπτόντως ήταν ήδη ασφαλισμένοι όλοι(τετραμελή οικ.)  σε οικογενειακό συμβόλαιο με απαλλαγή που είχε φτάσει στις 6000€   και με αρκετά μεγάλο κόστος για τέτοια απαλλαγή, τον ασφαλιστή της δε είχε οκτώ χρόνια να τον δει.

Της πρότεινα και αποδέχτηκε την πρόταση μεταφορά μας  στη Εurolife FFH με πρόγραμμα Premium  σε ατομικά συμβόλαια 1500€απαλλαγη και extra hospital care .

Πριν δύο χρόνια μετά από συχνούς πονοκεφάλους της με ενημερώνει “Έχω εμφανίσει ένα ακουστικό νευρίνωμα το οποίο σε μαγνητικές τομογραφίες εγκεφάλου τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει αύξηση στο μέγεθός του. Με συμβουλή των νευρολόγων και νευροχειρουργών πρέπει να υποβληθώ σε cyberknife το συντομότερο για να μην επηρεαστεί η ακοή μου. Αυτό πραγματοποιείται στο Ιατρόπολις και έκλεισα ήδη ραντεβού για την άλλη εβδομάδα για αξονική που είναι απαραίτητη για  το σχεδιασμό. Το κόστος των ακτινοβολιών αυτών στο Iατρόπολις πήγε 27000€ η πελάτισσα μου πλήρωσε μόνο 375 €μόνο μια φορά.

Όμως δυστυχώς το μέγεθος του όγκου παρά την θεραπεία δεν συρρικνώθηκε και μετά από ένα χρόνο κατόπιν διερεύνησης της ιατρού βρήκε στο Ανόβερο της Γερμανίας εξειδικευμένο νοσοκομείο για να κάνει αυτή την τόσο λεπτή χειρουργική  επέμβαση αφαίρεσης του όγκου ,το νοσοκομείο έδωσε προϋπολογισμό κόστους 60.000€ εκ των οποίων τα μισά χρήματα έπρεπε να δοθούν προκαταβολικά.

Προώθησα στην εταιρία μας το αίτημα της πελάτισσας για την προκαταβολή , αναφερόμενη στους ειδικούς λόγους για τους οποίους τη ζητούσε. Η εταιρία μας, αφού αξιολόγησε τους ειδικούς λόγους αιτήθηκε από την Eurolife  την προκαταβολή των 30000€ και στη συνέχεια η ασφαλιστική τους αποδέχθηκε και τα κατέβαλε δύο μήνες πριν την επέμβαση .Την 1/9/2022 έγινε η επέμβαση με επιτυχία και στη συνέχεια προσκομίσαμε τις συνολικές αποδείξεις και η πελάτισσα μου πήρε στο λογαριασμό της το υπόλοιπο των εξόδων .Τελικό κόστος της νοσηλείας στο Ανόβερο 51000€ λιγότερο από αυτά της πρόβλεψης τα οποία πήρε εξ ολοκλήρου.

Εγώ βέβαια σε όλη την περιπέτεια της ήμουν κοντά της τόσο σε ανθρώπινο επίπεδο με ενθάρρυνση ότι όλα θα πάνε καλά μέσα από   συναντήσεις μαζί της και πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες ,αλλά  και σε συνεργασία με το γραφείο μας και την Φωτεινή για την ταχύτατη διεκπεραίωση των αιτημάτων της, προς την ασφαλιστική

Σας πληροφορώ ότι μου είπε ότι μετά από την όλη εν γένει  τη συνεργασία μας ότι της άλλαξα την άποψη για τους ασφαλιστές ,μου δίνει συστάσεις έχω όλη την ομάδα της σχεδόν πελάτες και με συστήνει ανεπιφύλακτα.Μου έστειλε και το παρακάτω ευχαριστήριο κείμενο σε email το οποίο εστάλη στη Eurolife FFH,

Καλησπέρα Ντίνα

ήθελα να σε ενημερώσω ότι η eurolife με έχει αποζημιώσει πλήρως για την επέμβασή μου στη Γερμανία. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη από τη συνεργασία συνολικά. Η ανταπόκριση ήταν έγκαιρη και χωρίς ταλαιπωρία.

Ευχαριστώ πολύ!

 

Κωνσταντίνα Πανδή-Παλιού

Ασφαλιστικός πράκτορας