Ρέα Αναστασιάδου

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Η Ρέα Αναστασιάδου αποφοίτησε από το 8ο Γενικό Λύκειο και στην συνέχεια από το ΙΕΚ ΑΚΠΕΣ (Νηπιαγωγός με υποτροφία). Τέλος είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδας και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με αριθμό μητρώου 344524.

Παρακολούθησε σεμινάρια με αντικείμενο την μεθοδολογία επικοινωνίας, πωλήσεων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Έχει διαρκή κατάρτιση στο κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων μέσω εταιρικών σεμιναρίων και συμμετοχής της σε συνέδρια της Limra.Εργάστηκε σε πρότυπα εκπαιδευτήρια και στην συνέχεια για πολλά χρόνια την κέρδισε ο χώρος της διαφήμισης που εργάσθηκε ως account manager.
Από το 2013 εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος. Η αγάπη της για τον άνθρωπο, για την άμεση επικοινωνία μαζί του, καθώς και για την εύρεση λύσεων που κάνουν ασφαλέστερη και καλύτερη την ποιότητα της ζωή του, την οδήγησε στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.Με την στήριξή της εταιρείας Life Plan insurance, που συνεργάζεται από το 2014 ως σήμερα, κατακτά τους επαγγελματικούς στόχους της, οι οποίοι ταυτόχρονα καλύπτουν και τις ανάγκες των πελατών.
2014 2η ασφαλιστική σύμβουλος σε πρωτοετείς προμήθειες στον κλάδο Ζωής, 2016 3η στον κλάδο Ζωής, 2016 διάκριση 7η σε εσωτερικό διαγωνισμό της Eurolife ERB .Ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρείας Life Plan Insurance  και πιστεύει ότι μια συνάντηση είναι απαραίτητη, για μια ολοκληρωμένη μελέτη αναγκών, ώστε να γίνει η εύρεση κατάλληλων λύσεων.