Γαβαλάκης Δημήτρης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, Ιδιοκτήτης Life Plan insurance,
Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Μέλος ΔΣ Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ)


Ο Δημήτρης Γαβαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το καλοκαίρι του 1991 στην εταιρία Alico.
Τον 9ο του 1996 ξεκίνησε την προσπάθεια του στο Management ως Unit Manager στην Commercial Value.

Ύστερα από τρία χρόνια διακρίσεων στις πρώτες θέσεις της εταιρίας προήχθη στη θέση του Διευθυντή Υποκαταστήματος. Από το 2004 και μέχρι το 2010, το υποκατάστημά του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value και κάθε χρόνο μέσα στις 3 πρώτες θέσεις νέας παραγωγής. Το τελευταίο διάστημα λειτουργίας της Commercial Value είχε και την θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του Agency. Σήμερα έχει την ευθύνη της ανεξάρτητης εταιρίας ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Life Plan insurance, την οποία ίδρυσε, με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, το Μάρτιο του 2010, στα πρότυπα Agency.

Από το 2011 έως και το 2017 υπήρξε Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων ( ΠΣΣΑΣ) & Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).

Είναι μέλος Διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ).

Τον Δεκέμβριο του 2017 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών .

Κουκουλιάκου Φωτεινή

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων


Η Φωτεινή Κουκουλιάκου γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1973 και έχει ένα γιο 16 ετών.
Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το 1991 στην εταιρία Φοίνιξ, ως ασφαλιστική σύμβουλος πελατών της Εμπορικής Τράπεζας.

Σταθμός στην επαγγελματικής της πορεία,  η στρατολόγηση της από τον manager της Δημήτρη Γαβαλάκη στην Commercial Union Life το 1996, με τον οποίο συνεργάζεται έως και σήμερα. Πέντε χρόνια μετά ξεκίνησε την προσπάθεια της στο Management, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες Unit Manager στην Commercial Value από το 2001 έως και το 2010 και συνεχίζει ως Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων στην ανεξάρτητη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance που ίδρυσε ο Δημήτρης Γαβαλάκης με όλη την ομάδα συνεργατών του .

Από το 2011 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, ενώ έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας του συνδέσμου το 2013 και Αντιπρόεδρος του ΠΣΣΑΣ από το 2016.

Εκπαίδευση & κατάρτιση

 • Απόφοιτος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών ( Ε.Ι.Α.Σ)
 • Απόφοιτος του LUTCF (The Life Underwiter Training Council Fellow and the Institute of Financial Studies (τριετή εκπαίδευση)
 • Απόφοιτος του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives, το οποίο οργάνωσε η ασφαλιστική εταιρία Eurolife ERB σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά
 • Ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος Generali Academy της εταιρίας Generali
 • Παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων, Management και ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα μέσω των εταιριών που συνεργάστηκε αλλά και στο εξωτερικό με τη συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια στα ετήσια συνέδρια της GAMA International στην Αμερική .

Στην διάρκεια των 25 ετών που εργάζεται στον ασφαλιστικό χώρο έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις με σημαντικότερες

 • Τη Διεθνή διάκριση της GAMA, Front Line Executive Award το 2016 στην Αμερική
 • 2 φορές τιμητική διάκριση από την LIMRA με τον τίτλο του Κορυφαίου Ασφαλιστικού αντιπροσώπου για τις διετίες 1998 – 1999 & 2000 – 2001
 • Υπήρξε Επίλεκτη Ασφαλιστική σύμβουλος και μέλος του VIP Club της Commercial για σειρά ετών, ενώ καταλάμβανε τις πρώτες θέσεις ως Unit Manager και συμμετείχε σε όλα τα ταξίδια της εταιρείας στο εξωτερικό.

Το όραμα της είναι η ανάπτυξη νέων καταξιωμένων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων, οι οποίοι ως συνεργάτες της Life Plan θα αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας  στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα προσφέρουν εξασφάλιση & οικονομική ευημερία στους ίδιους αλλά και τους πελάτες τους.

Πετρίδης Γιώργος

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων


Γεννήθηκε στην Νέα Αγχίαλο, Βόλου, Μαγνησίας το 1961 και τον Δεκέμβριο του 1984 ξεκίνησε την εκπαίδευση του για να γίνει «Ασφαλειομεσίτης», όπως ήταν και η επίσημη ονομασία τότε, με εκπαιδευτή του τον Αείμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΛΙΓΚΟ και μετά από τον θάνατο του το 1987 τον Μιχάλη Πιατόπουλο στην Alico.

Από το 1988 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει σωρεία βραβεύσεων και επιτευγμάτων σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit Manager και Agency Manager (Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων) σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της Multiplan Insurance Agency (MIA).

Κατερίνα Κλάρα

Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων


Η Κατερίνα Κλάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως βασική φιλοσοφία στην δουλειά της, την ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της.

Συμμετέχει στο δυναμικό της Life Plan από το ξεκίνημα της εταιρίας και αποτελεί ένα από τα βασικά της στελέχη, υπηρετώντας με ήθος, συνέπεια και αξιοπιστία τον θεσμό της ασφάλισης.

Σήμερα, και με το ρόλο της ως Moderator, μεταλαμπαδεύει σε νέους συνεργάτες τις αρχές επαγγελματικού ήθους και σεβασμού προς τους πελάτες, αξίες της Life Plan insurance  με τις οποίες γαλουχήθηκε και η ίδια.

Επαγγελματική πείρα

 • 1990 – 1997: Φοίνιξ ΑΕΓΑ
 • 1997-2010: COMMERCIAL VALUE
 • 2010 έως και σήμερα: Life Plan Insurance

Εκπαίδευση και κατάρτιση

 • 1990: Αποφοίτηση από το 38ο Λύκειο Πολυγώνου
 • 2005 – 2008: Αποφοίτηση από το Life Undewriter Training Council and the Institute of Financial Studies (L.U.T.C.F), ολοκληρώνοντας με επιτυχία 4 κύκλους σπουδών: Προσωπικές ασφαλίσεις, Επιχειρηματική ασφάλιση, Ανάπτυξη δεξιοτήτων πωλήσεων, Επιχειρηματική ηθική
 • Απόφοιτος του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives, το οποίο οργάνωσε η ασφαλιστική εταιρία Eurolife ERB σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά
 • Συμμετοχή σε Ημερίδα στα πλαίσια του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives «Συνταξιοδοτικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: «τελευταίες εξελίξεις και προβληματισμοί»
 • Συμμετοχή σε Ημερίδα στα πλαίσια του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executives «Δυσκολίες Διαχείρισης των Εμπειριών Πελατών στην Ασφαλιστική αγορά»
 • Συμμετοχή στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής της LIMRA INTER/NAL (Νοέμβριος 2016)
 • Συμμετοχή σε εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Lead your Team to Success» της GAMA internatiοnal.
 • Παρακολούθηση σειράς σεμιναρίων σχετικά με Τεχνικές πωλήσεων, Ανάλυσης Ασφαλιστικών Αναγκών, Εμπράγματες Ασφαλίσεις, Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς, Διαχείρισης χρόνου

Επαγγελματικές διακρίσεις

 • 1η ασφαλίστρια σε πρωτοετής προμήθειες Κλάδου Ζωής της LIFE PLAN INSURANCE
 • 1η ασφαλίστρια σε χαρτοφυλάκιο Κλάδου Ζωής της LIFE PLAN INSURANCE
 • Τιμητική διάκριση ως κορυφαίος ασφαλιστής από τη LIMRA INTER/NAL (1998-2002)
 • 1η ασφαλίστρια σε χαρτοφυλάκιο ζωής της Commercial Value
 • Διακρίσεις στις πρώτες θέσεις σε Εσωτερικούς Διαγωνισμούς της εταιρίας Eurolife ERB
 • Επίτευξη διαγωνισμών σε ταξίδια διάκρισης από το 2000 έως και σήμερα

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΑΜ 112023)

Χρήστος Πατσαβός

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Ο Χρήστος Πατσαβός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο τον πωλήσεων, κυρίως στον χρηματοοικονομικό κλάδο με επιτυχία και φιλοσοφία την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Εκπαίδευση και Κατάρτιση

 • 1988: Αποφοίτησε από το 2o Λύκειο Ν.Φιλαδέλφειας
 • 1994: Απόφοιτος του Πανεπιστήμιου του Plymouth της Αγγλίας και συγκεκριμένα της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (Bachelor Degree)
 • 2006: Αποφοίτηση από το Μini MBA Program του Κ.Ε.Κ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 • 2009: Απόφοιτος του Citibank Branch Managers Academy
 • 2013: Παρακολούθηση των σεμιναρίων ‘’Στρατηγική Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων’’ και ‘’Marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στην Κρίση’’ που οργάνωσε η ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE ERB συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Επαγγελματική Εμπειρία

 • 1999 – 2003: DECISION Α.Ε.Λ.Δ.Ε: Προϊστάμενος πωλήσεων Επενδυτικών προϊόντων
 • 2003 – 2007: EUROBANK – OPEN 24: Σύμβουλος Χορηγήσεων – Ασφαλιστικών προϊόντων Περιφερειακός Προϊοντικός Διευθυντής Δικτύου
 • 2007 – 2010: CITIBANK International PLC: Citigold Team Leader – Διευθυντής Καταστήματος
 • 2010 – 2011: UCI BANK: Υπεύθυνος Χορηγήσεων Περιφέρειας
 • 2012 – 2013: IONIOS BROKERS: Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων
 • 2013 – σήμερα:  Life Plan Insurance
 • Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής (ασφαλιστικός σύμβουλος και σύμβουλος ασφαλιστικών προϊόντων επενδυτικού χαρακτήρα)

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΑΜ 112023)

Μπαλίνη Λίλα

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ν.Ιωνίας ‘‘Πετρίδη’’.
Αποφοίτησε από το «SAINT GEORGE COLLEGE» με σπουδές στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Ιδιαιτέρων Γραμματέων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing και πληροφορικής και έχει εργασθεί σε ελληνο – αγγλικό περιοδικό στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης.

Από το 1998 ξεκίνησε την καριέρα της ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην COMMERCIAL VALUE. Πέτυχε πολλές διακρίσεις στον ασφαλιστικό χώρο διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των διακεκριμένων ασφαλιστικών συμβούλων (VIP). Συμμετείχε σεμινάρια κατάρτισης στο κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων και παρακολούθησε σεμινάρια ‘’Ψυχολογία του Πελάτη’’.
Απόφοιτος του LUTC (The Life Underwriter Training Council), έχοντας παρακολουθήσει από το 2005 έως το 2007 τέσσερις κύκλους μαθημάτων που αφορούν την Ασφάλιση (Προσωπική Ασφάλιση – Επιχειρηματική Ασφάλιση – Ανάπτυξη Δεξιοτήτων – Επιχειρηματική Ηθική).
Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance ως ασφαλιστικός σύμβουλος και σύμβουλος ασφαλιστικών προϊόντων επενδυτικού χαρακτήρα.

Ειρήνη Αρσένη

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Η Ειρήνη Αρσένη γεννήθηκε στις 30/12/1972 στην Αθήνα.
Μεγάλωσε στην Νάξο όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χρηματοοικονομικό χώρο και από το 2012 εργάζεται σαν ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στην Life Plan Insurance.

Εκπαίδευση

 • 1996 – 2003: DEREE COLLEGE
 • Bachelor in Business Administration
 • Major Studies: Finance
 • 1990 – 1992: ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.
 • Προγραμματιστής
 • 1990: Απόφοιτη Γενικού Λυκείου Νάξου

Προϋπηρεσία 

01/12/2012 έως σήμερα: Life Plan Insurance

 • Ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής

01/10/ 2006 – 6/6/2012: PROTON BANK ΑΕ

 • Private Banking & Wealth Management
 • Τμήμα Διαπραγμάτευσης μετοχών, ιδιωτών πελατών

03/02/2002 – 30/9/2006: PROTON ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ

 • Τμήμα Διαπραγμάτευσης μετοχών, ιδιωτών πελατών

01/02/1992 – 01/02/2002 : ΣΙΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ

 • Τμήμα Διαπραγμάτευσης μετοχών, ιδιωτών πελατών

Λήψη και Διαβίβαση Εντολών επί χρηματοπιστωτικών μέσων για λογαριασμό

του δικτύου της Χρηματιστηριακής

 • Τμήμα διαπραγμάτευσης Ομολόγων, ιδιωτών πελατών
 • Τμήμα Ανάλυσης- Βοηθός Αναλυτή
 • Τμήμα Corporate – Βοηθός

 

Πιστοποιήσεις

 • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ

α1) Υπεύθυνη Λήψης & Διαβίβασης Εντολών σε κινητές αξίες Διαπραγματευτή Αξιών

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιστοποιητικό επιπέδου Α (ασφαλιστικός σύμβουλος)

Πιστοποιητικό επιπέδου Δ (πώληση ασφαλιστικών προϊόντων συνδεδεμένων με επενδύσεις)

(β1) Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών σε κινητές αξίες

(β) Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με αριθμό μητρώου 339156

Κέλλυ Κορομηλά

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Η Κέλλυ Κορομηλά γεννήθηκε το 1971 και σπούδασε επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1993 και πολύ γρήγορα ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο, από το μικρόφωνο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην έντυπη δημοσιογραφία ως συντάκτης του περιοδικού «Business & Τουρισμός» της Ναυτεμπορικής.

Επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνη σύνταξης και εκφώνησης ειδήσεων σε μεγάλα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα της Αθήνας και συντάκτης σε περιοδικά τουριστικού και βιομηχανικού περιεχομένου, γράφοντας κυρίως συνεντεύξεις και έρευνες.
Με επίκεντρο την αγάπη της για την επικοινωνία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μεταπήδησε τα τελευταία χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο πιστεύοντας ότι στις μέρες μας συμβάλει, όσο λίγοι, στην οικονομική, κοινωνική και ψυχολογική υγεία των μελών των σύγχρονων κοινωνιών. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδας, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό μητρώου 350857 και παρακολουθεί κάθε χρόνο με επιτυχία τις επαναπιστοποιήσεις ασφαλιστικών γνώσεων και επαγγελματικής επάρκειας που ορίζει η εποπτεύουσα αρχή.

Κωνσταντίνα Πανδή – Παλιού

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Η Κωνσταντίνα Πανδή -Παλιού δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο για πάνω από 20 χρόνια , με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της . Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Lifeplan insurance με σκοπό να δώσει ακόμη μεγαλύτερη υπεραξία στις υπηρεσίες που τους παρέχει.

Επαγγελματική Εμπειρία
• 1994-1999 Ασφαλιστικός σύμβουλος ως κύρια δραστηριότητα & χρηματοοικονομικός σύμβουλος με αριθμό μητρώου 19945 και υπ’ αριθμ. Άδεια 1004 του επιμελητηρίου Κοζάνης
• 1999-2002 Υπεύθυνη ΑΕΛΔΕ
• 2002-2006 Διοικητικό στέλεχος της καπνοβιομηχανίας ΚΕΡΑΝΗΣ
• 2006-2017 Ανεξάρτητη ασφαλιστική σύμβουλος συνεργαζόμενη με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείεςΈχει παρακολουθήσει πλείστα σεμινάρια σε πολλά ασφαλιστικά προϊόντα από ασφαλιστικές εταιρείες ιδιαίτερα στον κλάδο ζωής με ιδιαίτερη έμφαση σε αποταμιευτικά προϊόντα.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο κλάδο της Αστικής ευθύνης με εξειδίκευση στο κλάδο Αστικής Ευθύνης γιατρών. Συνεργασία με γιατρούς σε όλα τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία Αθηνών, με τους οποίους σχεδιάζει την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.
Επίσης με την υποστήριξη της Life Plan Insurance τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με επιτυχία και σε ομαδικά συμβόλαια, καθώς και σε ειδικούς κινδύνους μεγάλων επιχειρήσεων.
Σεμινάρια-Επιμόρφωση-Πιστοποιήσεις
• Πιστοποίηση πωλήσεων Αμοιβαίων κεφαλαίων. (Χρηματιστηριακό κέντρο Θεσσαλονίκης)
• Παράγωγα προϊόντα (Διοργ. Χρηματιστηριακό κέντρο Θεσσαλονίκης)
• Εσωτερικός έλεγχος ανωνύμων εταιρειών. (Διοργ. κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης χρημ.υπηρεσιών.
• Ελληνική κεφαλαιαγορά προαγωγή χρηματιστηριακής παιδείας (Διοργ. Οικον. Επιμελ.Ελλάδος και Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ΑΕ)
• Εταιρική διακυβέρνηση (Διοργ. Χρηματιστήριο Αθηνών)
• Λογιστικά Πρότυπα Διοργ. KPMG
• Ευρώ και ελληνική αγορά (Διοργ.Χρηματιστηριακό κέντρο Θεσσαλονίκης)

Παναγιώτης Λάτσινος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Ο Λάτσινος Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975,είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Ολοκλήρωσε τις φιλολογικές του σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Ως πτυχιούχος από το Cambridge μιλάει άπταιστα Αγγλικά και σε καλό επίπεδο επίσης Γαλλικά, Γερμανικά. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού Αξιωματικού.

Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των πωλήσεων και της συμβουλευτικής σε πολυεθνικές εταιρείες επί σειρά ετών με επιτυχία. Συγκεκριμένα στην Citibank International plc ως σύμβουλος πωλήσεων και ως οικονομικός σύμβουλος. Επίσης στην Vodafone-Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ ως επαγγελματικός σύμβουλος. Πλέον συνεργάζεται με την Life Plan Insurance ως πιστοποιημένος ασφαλιστικός-επενδυτικός σύμβουλος.

Η επαγγελματική του φιλοσοφία ταυτίζεται με το πνεύμα της εταιρείας. Η προσωποποιημένη μελέτη και ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών, η ευελιξία της ανεξάρτητης διαμεσολάβησης και εκπροσώπησης στον σχεδιασμό λύσεων καθώς και η συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελούν τους πυλώνες της κοινής προσπάθειας. Από την θέση του ειδικού γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών μετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ρέα Αναστασιάδου

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Η Ρέα Αναστασιάδου αποφοίτησε από το 8ο Γενικό Λύκειο και στην συνέχεια από το ΙΕΚ ΑΚΠΕΣ (Νηπιαγωγός με υποτροφία). Τέλος είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδας και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με αριθμό μητρώου 344524.

Παρακολούθησε σεμινάρια με αντικείμενο την μεθοδολογία επικοινωνίας, πωλήσεων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Έχει διαρκή κατάρτιση στο κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων μέσω εταιρικών σεμιναρίων και συμμετοχής της σε συνέδρια της Limra.Εργάστηκε σε πρότυπα εκπαιδευτήρια και στην συνέχεια για πολλά χρόνια την κέρδισε ο χώρος της διαφήμισης που εργάσθηκε ως account manager.
Από το 2013 εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος. Η αγάπη της για τον άνθρωπο, για την άμεση επικοινωνία μαζί του, καθώς και για την εύρεση λύσεων που κάνουν ασφαλέστερη και καλύτερη την ποιότητα της ζωή του, την οδήγησε στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.Με την στήριξή της εταιρείας Life Plan insurance, που συνεργάζεται από το 2014 ως σήμερα, κατακτά τους επαγγελματικούς στόχους της, οι οποίοι ταυτόχρονα καλύπτουν και τις ανάγκες των πελατών.
2014 2η ασφαλιστική σύμβουλος σε πρωτοετείς προμήθειες στον κλάδο Ζωής, 2016 3η στον κλάδο Ζωής, 2016 διάκριση 7η σε εσωτερικό διαγωνισμό της Eurolife ERB .Ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρείας Life Plan Insurance  και πιστεύει ότι μια συνάντηση είναι απαραίτητη, για μια ολοκληρωμένη μελέτη αναγκών, ώστε να γίνει η εύρεση κατάλληλων λύσεων.

Βασίλης Λέφας

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Ο Βασίλης Λέφας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο La Verne στην Ελλάδα και στην συνέχεια στην Αμερική.

Προερχόμενος από μια οικογένεια που δραστηριοποιείτο στον ασφαλιστικό τομέα, μεγάλωσε αναγνωρίζοντας την αξία της ασφάλισης. Έτσι αποφάσισε να στραφεί και ο ίδιος στην κατεύθυνση αυτή.

Από τον Οκτώβρη του 2013 συνεργάζεται με την εταιρεία διαμεσολάβησης Life Plan Insurance ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

 

Εκπαίδευση – Κατάρτιση

 • 2000: Απόφοιτος 6ου λυκείου Αμαρουσίου
 • 2006: Απόφοιτος Πανεπιστημίου La Verne, Καλιφόρνια, Αμερική
 • 2007 – 2008: Παρακολούθηση και ολοκλήρωση μαθημάτων στο E-Commerce στο ΤΕΙ Πειραιά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Kingston της Αγγλίας
 • 2012: Απόφοιτος Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ)
 • 2013: Πιστοποίηση από τη Τράπεζα της Ελλάδος, Πιστοποιητικό Α (ασφαλιστικός διαμεσολαβητής)

Μέλος του επαγγελματικού Επιμελητηρίου με αριθμό μητρώου 226287

Προϋπηρεσία

 • 2001 – 2015: Εισπράκτορας στην Εθνική Ασφαλιστική
 • 2007 – 2008: Προγραμματιστής, μέλος ομάδας ανάπτυξης λογισμικού Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM)
 • 2013 (Οκτώβρης) – Σήμερα: Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στην Life Plan Insurance

Περλέγκα  Κλεοπάτρα

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Η Περλέγκα Κλεοπάτρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και τελείωσε τις σπουδές της στο τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1996 στον τομέα των πωλήσεων σε εταιρείες του χώρου της υγείας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον χώρο της επικοινωνίας και των πωλήσεων. Το 2011 τελειώνει με επιτυχία το online mini MBA του πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το 2012 αποφασίζει να αλλάξει επαγγελματικό χώρο πιστεύοντας ότι η ασφαλιστική βιομηχανία θα είναι ο χώρος που θα αναπτυχθεί περισσότερο τα επόμενα χρόνια γιατί οι υπηρεσίες του αποκτούν κοινωνικό και ουσιαστικό χαρακτήρα.
Από το 2015 συνεργάζεται με την Life Plan Insurance γιατί πιστεύει στον όραμα και στην φιλοσοφία των ανθρώπων της.

Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική σύμβουλος και σύμβουλος ασφαλιστικών προϊόντων επενδυτικού χαρακτήρα από την Τράπεζα της Ελλάδας και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό μητρώου 357 177.

Xάρης Ανδρικόπουλος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


O Χάρης Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1980 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο τον χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με επιτυχία και φιλοσοφία την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ενώ ταυτόχρονα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση , την οικονομική διαχείριση , φοροτεχνική καθοδήγηση κλπ
Έχει εργαστεί από το 2003 έως το 2006 ως Λογιστής στην εταιρεία Βαρβατσούλης Δ. ΑΒΕΕ. Στην συνέχεια ασχολήθηκε το 2007 έως το 2010 στην εταιρεία Αστραία ΑΕΒΕ ως Λογιστής και τα τελευταία χρόνια έχει δικό του γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας στη περιοχή Λέχαιο Κορινθίας , παρέχοντας υπηρεσίες λογιστικές , φοροτεχνικές , ασφαλιστικές κτλ
Φιλοσοφία του η παροχή αξιόπιστων και τεκμηριωμένων λύσεων στους πελάτες του.
Σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο και απαιτητικό οικονομικό χώρο δεν είναι πλέον αποδεκτό ο σύμβουλος της επιχείρησης σε θέματα ανάπτυξης να μην έχει γνώση για τις ασφαλιστικές της ανάγκες ή ο λογιστής – φοροτεχνικός να μη μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη του στις πληρωμές και τις δανειακές του απαιτήσεις. Έτσι, δε σκοπεύουμε απλά να παρέχουμε υπηρεσίες, μα να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας, γλιτώνοντάς τους από το άγχος της διαρκούς αναζήτησης, της ανασφάλειας και της τυφλής προσέγγισης των απαιτήσεων τους, προσφέροντας ένα σημείο ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών τους.

Βαγγέλης Ατσιπουλιανάκης

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Ο Βαγγέλης Ατσιπουλιανάκης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται από το 1990 στον ασφαλιστικό κλάδο.
Από το 1990 έως και το 1993, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΦΟΙΝΙΞ στο δίκτυο εξυπηρέτησης των τραπεζών του ομίλου της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Από το 1993 έως και το 1996, συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων στο δίκτυο εξυπηρέτησης των τραπεζών του ομίλου της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Από το 1996 και έπειτα ασφαλιστικός πράκτορας.
Από το 2010 συνεργάζεται με την LIFEPLAN INSURANCE κυρίως στον κλάδο ζωής.

Εκπαίδευση
1986-1987 COMPUTER PROGRAMMING, CONTROL DATA GREECE.
Σεμινάρια ασφαλιστικών θεμάτων σε συνεργαζόμενες εταιρίες και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ( Ε.Ι.Α.Σ. )
Σεμινάρια πωλήσεων ,marketing, επικοινωνίας κα, σε συνεργαζόμενες εταιρίες και στην Ε.Ε.Δ.Ε.
Βραβεύσεις/Διακρίσεις
Τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο έχει βραβευτεί από τις εταιρίες που έχει συνεργαστεί για τα παραγωγικά και ποιοτικά του αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονά έχει συμμετάσχει σε εταιρικά ταξίδια και συνέδρια .
Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών

Θωμάς Αλεξάνδρου

Ασφαλιστικός Σύμβουλος


Ο Θωμάς Αλεξάνδρου γεννήθηκε το 1977 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος ξεκινώντας την καριέρα του στην Commercial Value το 1997 και συνεχίζει έως σήμερα στην εταιρία Life Plan insurance.

Είναι απόφοιτος του BCA College (Business Administration) με φοίτηση το διάστημα 1995-1998. Είναι επίσης απόφοιτος LUTCF (Life underwriter training council fellow) με 3ετή φοίτηση. Έχει παρακολουθήσεις πλήθος εταιρικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλους τους τομείς που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και το χρηματοοικονομικό τομέα.Σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα του:

 • Επίτευξη διαγωνισμού της LIMRA: 1998-1999, 2000 – 2001, 2002
 • Επίλεκτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος-Μέλος V.I.P. CLUB (CV): 1999-2009
 • Εταιρικά ταξίδια των Κορυφαίων Ασφαλιστών της εταιρείας CV: 1998-2009
 • Χαρτοφυλάκιο (ποιοτικοί-παραγωγικοί δείκτες)

2η θέση εταιρείας CV: 2006-2009

Στόχος του , η συνεχής εξυπηρέτηση των πελατών του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας  τους , αλλά και η αναλυτική και σωστή ενημέρωση των νέων υποψηφίων πελατών του μέσω της ανάλυσης αναγκών.